Fiul lui Reghecampf a dat lovitura. S-a cuplat cu o gimnastă superbă, cu zeci de medalii (GALERIE FOTO)

Luca Reghecampf și Anamaria Prodan

Luca Reghecampf (20 de ani), fiul antrenorului de la CS U Craiova, s-a îndrăgostit lulea. Tânărul formează un cuplu cu Asiana Peng (22 de ani), o frumoasă gimnastă cu peste 50 de medalii în palmares, care a participat în ultimii ani la mai multe show-uri TV.

Asiana și Luca au oficializat relația la începutul lunii august, când au postat imagini din vacanța petrecută la granița dintre Italia și Austria. Au fost cazați la un hotel de 5 stele din Tirol, cu prețuri piperate. Resortul are o vedere spectaculoasă la Munții Alpi, o oază de liniște pentru cei cu posibilități financiare consistente.

Luca este fiul cel mare al lui Reghe, din mariajul cu prima soție, Maria Pfeiffer. O bună perioadă de timp a locuit în Germania, alături de mama sa, dar în ultimii ani a început să aibă o relație bună și cu Anamaria Prodan.

Cine este Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf

Asiana Peng, născută din mamă româncă și tată chinez, a făcut parte din lotul olimpic al României. Ea a trecut printr-o adevărată dramă cu sportul, atunci când a fost eliminată din lotul de gimnastică, în anul 2015. În replică, mama sa, Silvana, a transmis o scrisoare deschisă adresată ministrului Tineretului şi Sportului. Femeia a susținut că întregul lot aflat la Izvorani a fost supus experimentelor : „Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni”.

Între timp, Asiana Peng este o prezență foarte activă pe Instagram, unde postează imagini sexy.