Florin Busuioc și relația pe care o are cu fetele sale. „Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta”

Florin Busuioc și relația pe care o are cu fetele sale. „Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta”
sursa Foto: Instagram

Florin Busuioc își adoră fetele. Acestea nu l-au dezamăgit niciodată, iar prezentatorul rubricii meteo, de pe Pro TV, este mândru de fiicele sale, Natalie și Catinca. Florin Busuioc este destul de discret și nu vrea să își expună familia. Însă, acum o vorbit despre viața de familie și despre cum se simte să fie în minoritate.

Florin Busuion vorbește despre fiicele sale

Florin Busuion este conștient de faptul că, la un moment dat, fetele sale se vor îndrăgosti și își vor aduce partenerii acasă. Prezentatorul meteo nu este îngrijorat pentru că știe că asta este „firea lucrurilor să se întâmple”. Pe lângă toate acestea, are încredere în alegerile Nataliei și Catincăi.

„Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta. Nu este grav, pentru că este în firea lucrurilor să se întâmple. Până acum, fetele nu m-au dezamăgit niciodată și cred că au capul pe umeri și sunt destul de bine educate încât să nu-și aleagă băieții greșiți. Așa că, sincer, nu am apăsări prea mari din punctul acesta de vedere”, a povestit Florin Busuioc pentru revista Viva.

„Busu” a vorbit și despre cum este să fii în minoritate într-o familie cu majoritate fete. Acesta a povestit că este foarte răsfățat, dar că și el trebuie să răsfețe la rândul lui.

„Răsfățul vine, dar și eu trebuie să răsfăț la rândul meu. Nu este doar o chestie unilaterală. La răsfăț răspunzi cu răsfăț. Și uite că, până acum, lucrurile au funcționat foarte bine și merg foarte bine în continuare”, a mai mărturisit Florin Busuioc.

Florin Busuioc mai are un băiat din prima căsătorie

Florin Busuioc mai are un băiat din prima căsătorie, din anul 1991, atunci când s-a îndrăgostit de Marieta, o asistentă medicală din Târșul Mureș. Din iubirea celor doi, s-a născut un fiu: Florin Jr.

„Busu” a povestit, la un moment dat, că și-a părăsit copilul pe când acesta avea doar o lună de viață.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista… În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a spus îndrăgitul actor, într-o emisiune TV.

După ce a plecat de lângă prima familie, Florin Busuioc s-a îndrăgostit de Lili, cea care i-a dăruit două fete, pe Natalie și pe Catinca.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori