Fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anunțat că așteaptă primul copil cu soția sa. Alina-Maria Binder urmează să nască în noiembrie

Casa Regală a României a emis un comunicat de presă prin care anunță căFostul Prince Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria Binder așteaptă primul copil.Nepotul Regelui Mihai a transmis că bebelușul urmează să se nască în noiembrie și va fi educat în spiritul tradițional românesc și în credința românescă, potrivit comunicatrului postat pe pagina oficială de Facebook a fostului principe.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși că soția mea, Ana-Maria este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în luna noiembrie. Ocrotit de dragostea noastră și a părinților, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu!” a transmis NicolaeMedforth-Mills.

Fostul Principe Nicolae, este singurul nepot alRegelui Mihai

Nicolae este singurul nepot de sex masculin al Regelui Mihai, fiulcelei de-a doua fiică a monarhului Românie,PrincipesaElena a Romaniei si al profesorului doctor Robin Medforth-Mills.

Principele Nicolae s-a născut în Elveția și-a vizitat pentru prima data Romania alaturi de bunicul sau, Regele Mihai, in primavara anului 1992, la varsta de sapte ani, in prima vizita pe care familia regala a facut-o in Romania dupa Revolutie.

Cine este soția fostului Principe al României,Alina-Maria Binder

Alina-Maria Binder are 32de ani aabsolvitŞcola de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti și a studiat la Academia de Studii Economice șia absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

În ceea ce priveşte cariera profesională, Alina-Maria Binder a fost PR pentru Asociaţia Aviatorilor, este pasionată de acest domeniuși a urmat un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot.

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia

Nicolae a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui soție în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o în Marea Britanie, după cum a dezvăluit chiar el în postarea de Facebook. Inelul de logodnă este creat din safir cu diamant, gravat cu numele lor și data de29 iulie 2017, zi în care a avut loc logodna, dar și aniversarea a doi ani de ralație.

Nunta fostului Principe Nicolae și a soției sale, Alina Binder a avut loc pe 30 septembrie 2018, la Cazinoul din Sinaia, unde au participat mai mulți nobili europeni, dar nu și membrii Familiei Regale a României.

Reprezentanții Casei Regale au fost invitați la eveniment, însănici Principesa Elena, mama lui Nicolae, nu a participat la cununie, fiind prezentăîn schimb sora mai mica a lui Nicolae, care a fostdomnisoara de onoare.

Ceremonia religioasăa fost oficiată la Biserica „Sfantul Ilie”, iar recepția a avut loc la Cazinoul din Sinaia, unde au mers într-oîntr-o trăsurăunicat în România.

Nicolae și-a pierdut titlul de Principe al României dincauza unui scandal legat de paternitatea unui copil ilegitim

Cu 6 ani în urmă, Nicholaea pierdut titlul de Principe al Românieiși a fost exclus din linia de succesiune la Tronul României, motivul acesteidecizii fiind neclar. Totuși, presa a speculat la momentul respectiv că unul dintre motivele care au condus la excluderea sa din familia regală a fost că fosta sa iubită, Nicoleta Cîrjanera însărcinată, iar el a refuzat să-șirecunoscă copilul.

În urma unui test de paternitate s-a stabilt că fetița,născută în ianuarie 2016 și botezată Iris Anna,este fiica lui Nicolae. Deși a fost de acord să partcipe la creșterea ei, Nicolae a anunțat că nu își asumă o relație cu mama copilului.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“