Gabriela Cristea, atacată dur de fani. Internauții au reacționat imediat și îi aduc acuzații grave prezentatoarei de la Mireasă

Gabriela Cristea, atacată dur de fani. Internauții au reacționat imediat și îi aduc acuzații grave prezentatoarei de la Mireasă
Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Foto: Instagram / Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fost atacată dur de fanii din mediul online, după o serie de postări în care ar fi făcut reclamă falsă la un produs de înfrumusețare.

Prezentatoare a fost aspru criticată de fani, care o acuză că ar face reclamă falsă la un produs de înfrumusețare și ar susține că rezultatele sunt obținute în urma folosirii acestuia, deși ea ar fi recunoscut că a apelat, de fapt, la o procedură estetică, scrie Click.ro. 

Fanii adus acuzații grave la adresa Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea se bucură de un număr mare de urmăritori pe Instagram, iar astfel face și o serie de reclame la mai multe produse, așa cum procedează toate vedetele din România, atunci când își cresc comunitățile din mediul online.

Totuși, fanii au fost revoltați să vadă că vedeta de la Mireasă le-a recomandat un produs pentru creșterea sprâncenelor, la care ar fi făcut reclamă și pe care ar fi susținut că la folosit, iar la scurt timp a recunoscut, când a fost întrebată, că are sprâncenele tatuate.

Păi, cum așa, nu ți-au crescut sprâncenele în urma reclamei pe care ai făcut-o?”, este replica unui fan de pe Instagram.

Gabriela Cristea, pusă la zid pe Instagram

Nu este pentru prima dată când prezentatoarea de la Mireasă este acuzată de fanii internauți. În luna decembrie, soția lui Tavi Clonda a fost aspru criticată pentru că și-ar edita în mod excesiv fotografiile pe care le postează pe Instagram.

Prezentatoarea Mireasă a dorit să împărtășească un moment frumos cu fanii de pe Instagram, însă s-ar ales cu un val de critici, iar internauții au pus-o imediat la zid. Fanii sunt revoltați și consideră că vedeta de televiziune își editează extrem de mult pozele din mediul online

„Eu nu înțeleg deloc… Cum, Gabriela, in toate pozele ești așa de slabă și la televizor te arată grasă… acolo ești o altă persoană. Da, știu… o sa spui ca așa deformează imaginea televizorul”, a scris cineva în comentarii.

Răutățile au continuat „Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea. Oare fără editare nu se poate!? Sau ne speriem de ce ne arata realitatea”, a mai scris cineva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)
14:00 - Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes. Actriţa în vârstă de 64 de ani a stârnit admirația publicului
13:57 - Cei mai mulți refugiați ucraineni vor să părăsească Ungaria, spune AFP. Problema este că Viktor Orban e pro-rus, susține o femeie care a fugit de drama războiului declanșat de Moscova