Gemenele Indiggo interpretează acum melodii anti-COVID “dictate de către Sfântul Duh”. Albumul e disponibil pe iTunes pentru doar 7 dolari

Intrate într-un con de umbră de când au părăsit România, gemenele Mihaela și Gabriela Modorcea care compun trupa Indiggo, par să fi suferit o adevărată transfigurare peste Ocean. Cele două interprete au revenit în atenţia publicului cu un album de cântece religioase anti-COVID şi un nou look ce se vrea mai pios, în concordanţă cu liniile melodice despre care spun că sunt inspirate de Duhul Sfânt.

În urmă cu 12 ani când au plecat în SUA şi au eşuat lamentabil la “Americas Got Talent”, juratul David Hasselhoff le-a poreclit “nevestele lui Dracula”. Iată că după atâta timp s-au metamorfozat în nişte mirese ale lui Hristos cu piese inspirate de sferele divine.

Stabilite în New York, epicentrul pandemiei din Statele Unite, gemenele Indiggo s-au adaptat rapid crizei şi au scos un album declarat pur şi simplu anti-COVID.

‘Dragi prieteni, noul nostru album, ‘Church of Love’ (Biserica iubirii) este acum disponibil pe iTunes & Apple Music pentru doar 7 dolari. Aceste puternice compoziții anti-virus ne-au fost dictate de Sfântul Duh pentru a vă oferi vouă Lumină și o protecție împotriva oricărei boli, frică, durere!

Ne-am bucura să cântați alături de noi cântecele noastre și să lăsați Lumina Adevărată să vă umple inima. La cerere, vă vom trimite și versurile! Așteptăm suport și feedback din partea voastră. Vă rog, dați share și prietenilor’, au scris fetele de la Indiggo pe Facebook.

Visul american a început prost

În anul 2008, gemenele de la Indiggo au plecat din ţară supărate că românii nu le apreciază pe măsura talentului lor, după ce rataseră califcarea la Eurovision şi un scandal de răsunet cu organizatorii.

Mihaela și Gabriela Modorcea au pecat glonţ direct spre show-ul de talente „Americas Got Talent’. Prestația lor însă a fost lamentabilă. Gemenele au urcat pe scena fardate strident, în ţinute provocatoare și au interpretat melodia „New York, New York”, reușind să șocheze întreaga audienţă.

„Mi se pare înfricoșător modul în care voi, ca niște frumoase neveste ale lui Dracula, ați cântat despre New York. Parcă ați fi vrut să ne bântuiți. Vă dau și eu o șansă. Aceea de a va întoarce la București! ”, le-a spus atunci David Hasselhoff, starul din „Baywatch”, pe atunci în calitate de jurat.

În ciuda mai multordezamăgiri pe tărâmul american, surorile au insistat să facă muzică, teatru şi chiar literatură. Mihaela Modorcea, având toată suținerea surorii ei, a lansat două cărți cu numele, „Wicked Clone”, una din ele fiind roman, cealaltă fiind carte de poezii. Ulterior a apărut şi un album omonm semnat de gemenele Indiggo.

De la Dracula la Duhul Sfânt

Ajunse la 34 de ani, fostele starlete sexy, sunt acum nişte dive spirituale, care nu se sfiesc să se autointituleze Arhangheli ai Iubirii. Sub genericul Hristos a Înviat. Aleluia!, pe 30 aprilie, Mihaela și Gabriela Modorcea şi-au invitat spectatorii la un show spiritual. Afişul evenimentului promitea participanţilor o experienţă divină şi învăţături despre cum să renaşti spiritual în această primăvară şi să înfloreşti în cea mai bună versiune a Sinelui personal (bla, bla…).

Mai mult decât atât, gemenele Indiggo au scos pe piaţa digitală albumul Biserica Iubirii, care cuprinde opt piese pop cu tematică religioasă, şi care poate fi achiziţionat online pentru echivalentul a şapte dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:36 - Rusia anunță că nu va participa la „Ora Pământului” după ce a desemnat drept „agent străin” organizaţia aflată în spatele acestei iniţiative
16:35 - Crainicul lui Dinamo explică de ce le-a cerut suporterilor să înapoieze mingea: „Antrenorul de juniori, atunci când nu vine mingea înapoi, mai că plânge. Nu cerșim, dar nici nu suntem City”
16:26 - Turist blocat peste noapte pe munte, recuperat cu elicopterul. Bărbatul a stat în zăpadă îmbrăcat doar cu pantaloni scurţi și o bluză (VIDEO)
16:23 - Când este recomandat să rezervăm biletele de avion pentru a le cumpăra mai ieftin / Câteva trucuri pentru cei care nu vor să plătească prea mult
16:15 - Klaus Iohannis, la Consiliul European: Este necesar un sprijin suplimentar și consistent al UE pentru a consolida reziliența Republicii Moldova în fața amenințărilor cu care se confruntă din partea Rusiei
16:14 - Băiat de 9 ani, mușcat de un câine, în complexul rezidențial Sisești din București / Copilul mergea la școală împreună cu bona
16:04 - Institutul Marius Nasta, avertisment privind o creștere „majoră” a numărului de cazuri de turberculoză
16:00 - Delia și Răzvan Munteanu, blocați în mijlocul protestelor din Franța / Imaginile postate de artistă pe conturile de socializare sunt îngrijorătoare
15:55 - Ucraina anunță sancțiuni împotriva Dianei Șoșoacă după ce aceasta a depus un proiect de lege pentru anexarea mai multor teritorii ucrainene / Reacția aiuritoare a senatoarei
15:51 - Caz șocant în apropierea Kievului: O mamă și-a aruncat bebelușul de 2 luni pe geam