Gina Pistol, mesaj emoționant despre Josephine. Fanii vedetei au reacționat imediat când au văzut

Gina Pistol, mesaj emoționant despre Josephine. Fanii vedetei au reacționat imediat când au văzut
Foto: Instagram / Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley sunt fericiții părinți ai lui Josephine, micuța care a venit pe lume în 2021. Viața celor două vedete s-a schimbat de la nașterea fetiței, iar Gina este una dintre mămicile care își ține copilul departe de rețelele sociale.

Chiar și așa, din cânt în când, vedeta de la Antena 1 mai postează câte o imagine cu Josephine pe Instagram, acolo unde fanii reacționează imediat când o văd pe micuță.

Gina Pistol, mesaj emoționant despre fiica ei Josephine

Fosta prezentatoare de la Asia Express le-a împărtășit fanilor una dintre experiențele ei de mamă. Gina a postat recent o fotografie cu Jospehine și le împărtășea fanilor sentimentele sale, pe măsură ce realizează că micuța ei crește.

Ma minunez in fiecare zi cat de repede creste Josephine.Si cu cat creste, cu atat devine mai activa, iar comoditatea hainelor, pe care trebuie sa le schimbam de mai multe ori pe zi, devine prioritara”, a scris Gina Pistol pe Instagram, alături de imaginea cu micuța Josephine.

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina și Josephine au plecat din casa lui Smiley

Gina Pistol a plecat din vila de la Cernica și s-a mutat într-un apartament micuț din Capitală pentru că în casa lui Smiley se pare că se fac renovări, iar ea și fetița nu pot locui acolo pe perioada lucrărilor.

Vila de 300.000 de euro e a lui Smiley și a fost cumpărată în urmă cu un deceniu, iar cuplul a decis să o renoveze pentru a o adapta vieții de familie

E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Tags: