Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley

Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
Foto: Facebook @ Smiley

Gina Pistol a plecat din vila de la Cernica și s-a mutat într-un apartament micuț din Capitală pentru că în casa lui Smiley se pare că se fac renovări, iar ea și fetița nu pot locui acolo pe perioada lucrărilor, potrivit Cancan.ro.

Gina Pistol și fetița au plecat la București! Casa lui Smiley e în renovare

Vila de 300.000 de euro e a lui Smiley și a fost cumpărată în urmă cu un deceniu, iar cuplul a decis să o renoveze pentru a o adapta vieții de familie. Casa are un living, o bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și un garaj.

Cum lucrările sunt în toi, iar gălăgia și praful ar putea ar putea să o deranjeze pe fetița lor, Gina Pistol s-a hotărât să se mute într-un apartament din București până la finalizarea renovării.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Ea spune că de o vreme se simte lipsită de energie și are o stare de „chefless” (fără chef).

„Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de «chefless». Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe de ori, de altfel, să o hrănesc pe fiică-mea. Abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să mă duc la casă să văd cum sunt lucrările”, a mai spus Gina Pistol.

Nici vremea de afară nu o ajută, spune ea.

„Ideea este că nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Am durerea de cap pentru că nu dorm într-o poziție bună, am probleme cu cervicala și de acolo mi se trage tot. Dacă ați folosit sau folosiți vreo pernă care ajută problema asta, recomandați-mi, vă rog! Nu mai rezist cu durerea asta de cap, mă doare în valuri. Am momente când nu mă doare, dar și când vine valul de durere îmi vine să-mi plâng de milă. Abia aștept să vină primăvara”, a subliniat Gina Pistol.

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)