Gina Pistol, nevoită să renunțe la Asia Express? Factorii care pun în pericol emisiunea

Gina Pistol, nevoită să renunțe la Asia Express? Factorii care pun în pericol emisiunea
sursa Foto: Instagram / Gina Pistol

„Asia Express” este un reality-show îndrăgit de foarte multă lume. Emisiunea are foarte mulți fani gata să urmărească probele extrem de grele și solicitante la care sunt supuși preferații lor. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, pe fani îi așteaptă câteva vești proaste în ceea ce privește show-ul prezentat de frumoasa Gina Pistol, în vârstă de 35 de ani.

Show-ul „Asia Express” s-ar putea suspenda din cauza pandemiei de COVID-19

În contextul pandemiei de coronavirus care a pus „pe pauză” o întreagă lume, fanii show-ului „Asia Express” s-ar putea confrunta cu o serie de vești proaste. Surse din Antena 1 au povestit că emisiunea prezentată de Gina Pistol s-ar putea suspenda anul acesta, potrivit Click.

„Se lucrează la tot felul de itinerarii, dar dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi. Pregătirile și documentarea despre orașe, obiceiuri, mâncăruri și istorie durează foarte mult, trebuie să se ia legătura cu cei din țara respectivă, trebuie aprobări de la autoritățile din Asia. Este posibil să se decaleze filmările pentru 2020. Nu se renunță la idee, sunt niște contracte semnate. Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri cu vedetele ca să fie totul pus la punct”, au dezvăluit sursele pentru publicația mai sus citată.

Câștigătorii sezonului 3 „Asia Express” sunt Sorin Bondea și Răzvan Fodor

Sorin Bondea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii show-ului Asia Express, sezonul trei și a premiului în valoare de 30,000 de euro.

În marea finală, ultima bătălia s-a dat între echipele Speak – Ștefania și Sorin Bontea – Răzvan Fodor, dar soara le-a surâscelor din urmă.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au format o echipă foarte apreciată de cei de acasă pentru modul amuzant în care treceau peste toate probele la care erau supuși și peste toate obsacolele care le ieșeau în cale.

Răzvan Fodor a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram câteva cuvinte referitoare la cum s-a simțit atunci când el și prietenul lui, Sorin Bondea, au fost desemnați câștigători.

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!”, a scris Răzvan Fodor pe rețeaua socială Instagram.

Sacrificii făcute de Răzvan Fodor pentru a participa la „Asia Express”

Răzvan Fodor a mers la Asia Express chiar dacă știa că suferă de astm, motiv pentru care a stat ceva pe gânduri atunci când i s-a propus să participe. Însă, acesta a reușit să gestioneze problema, iar alături i-a fost coechipierul și bunul său prieten, Sorin Bontea.

Atunci când a zis da, Răzvan Fodor a încheiat o înțelegere specială cu șefii Antena 1. Asesta a vrut să se asigure că o echipă medicală poate ajunge la el în cel mai scurt timp posibil dacă are nevoie de îngrijiri speciale.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a explicat Fodor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)