Gina Pistol, iubita lui Smiley, a cerut ajutorul fanilor: „Vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta”

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a cerut ajutorul fanilor: „Vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase din România. Prezentatoarea TV și cântărețul au o familie fericită, după ce au devenit părinți.

Gina Pistol s-a confruntat cu perioade dificile, nopți nedormite și oboseală de când a născut. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” le-a cerut fanilor să o ajute cu câteva sfaturi.

„Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicala, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap.

Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

„De la o vreme încoace sunt fără energie, fizic și psihic. Abia mă trezesc noaptea, de multe ori de altfel, ca să o hrănesc pe fiică-mea, abia ies din casă ca să mai cumpăr ce e nevoie sau să mă duc până la casa mea să văd cum merg lucrările. Ideea este că nu știu ce să fac ca să ies din starea asta, nici vremea de afară nu mă ajută, abia aștept să vină primăvara”, a mai adăugat fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol, momente dificile după naştere

Blondina a recunoscut că a fost cuprinsă de un amalgam de sentimente și emoții în prima lună după ce a devenit mămică pentru prima dată, fiind extrem de vulnerabilă. Gina Pistol i-a mărturisit lui Smiley că a avut multe zile în care emoțiile au copleșit-o și a plâns fără ca iubitul ei să o vadă.

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley

„Era începutul relației și încă învățam lecția răbdării”, spunea Gina.

„Nu locuiam încă împreună, mai rămâneam un weekend.  Îmi spune Andrei: «Pe la 20:00 termin la studio». Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto…”, a mai adăugat aceasta.

„19:30, zic hai că nu-l întreb acum, îl mai las puțin, îl întreb pe la fără 5, să nu par disperată: «Ce faci, cum merge?». «Mamă, fac acum o piesă, mai am puțin», mi-a scris. Zic: «Aștept, nu-i problemă». Eu toată îmbrăcată, stăteam așa ca o păpușă în cutie”, a mai spus. „Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: «Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto». Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul”, a mai spus prezentatoarea, citată de Libertatea.

„Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a conchis Gina.

Smiley, detalii emoționante despre relația cu Gina Pistol

Cei doi au devenit părinți pentu prima oară la începutul lunii martie, iar povestea lor de iubire a stârnit mereu curiozitatea publicului.

”Gina îmi spune, ”Băi, tu eşti testul meu de răbdare”. Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, a spus Smiley la Podcast-ul Fain&Simplu al lui Mihai Morar, cu ceva timp în urmă.

I-a cerut voie iubitului să se întoarcă la Asia Express

În cadrul unui vlog pe YouTube, vedeta de la Antena 1 şi-a întrebat „jumătatea” dacă-i permite să revină la TV, încă de pe acum. Gina i s-a adresat lui Smiley cam cu jumătate de gură, semn că a presimţit că tatăl copilului are dubii.

Smiley: ”Te-ai mai întoarce la Asia Express?”

Gina Pistol: ”Mă mai lași?”

Smiley: ”Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

Ultima oră