Guillermo del Toro a pus deja ochii pe câțiva actori pentru filmul „Frankenstein” pregătit de Netflix

Guillermo del Toro a pus deja ochii pe câțiva actori pentru filmul Frankenstein pregătit de Netflix
Guillermo del Toro a pus deja ochii pe câțiva actori pentru filmul "Frankenstein" pregătit de Netflix, sursă foto: captură YT

La doar câteva zile după ce a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film de animație pentru versiunea sa „Pinocchio”, Guillermo del Toro caută deja să facă distribuția pentru următorul său film.

„Frankenstein” face parte din contractul multianual al cineastului cu Netflix

Surse au declarat pentru Variety că Andrew Garfield, Oscar Isaac și Mia Goth sunt deocamdată preferații declarați ai regizorului pentru a juca în filmul „Frankenstein” produs de Netflix, pe care del Toro îl va scrie și regiza.

Del Toro a dezvoltat proiectul, bazat pe romanul din 1818 al scriitoarei engleze Mary Shelley, timp de mai mulți ani, dar nu este clar cât de fidel intenționează să-l interpreteze.

„Frankenstein” face parte din contractul multianual al cineastului cu Netflix, unde del Toro are o serie de proiecte în diferite stadii de dezvoltare. Conversațiile despre „Frankenstein” se află în stadii foarte incipiente, spun sursele Variety.

Del Toro a câștigat în 2023 cel de-al treilea premiu Oscar al său, după cele două victorii obținute în 2017 pentru „The Shape of Water”, care a primit premiile pentru cel mai bun regizor și cea mai bună imagine.

Del Toro a mai fost nominalizat în 2007 pentru scenariu și film într-o limbă străină cu „Pan’s Labyrinth” și din nou în 2022 pentru cel mai bun film cu „Nightmare Alley”.

Urmăriți B1TV.ro și pe