Hailey Bieber dezvăluie cum a devenit cuplul ei cu Justin Bieber și mai puternic

Hailey Bieber dezvăluie cum a devenit cuplul ei cu Justin Bieber și mai puternic
Justin și Hailey Bieber, sursă foto: captură YT

Justin Bieber a împărtășit recent că suferă de sindromul Ramsay Hunt, care i-a provocat paralizia temporară a unor părți ale feței, iar Hailey a fost spitalizată în martie pentru un cheag de sânge și simptome asemănătoare unui atac cerebral.

Justin Bieber și-a amânat următoarele concerte și spunea că boala sa „se înrăutățește”

„Se simte foarte bine” (n.r. Justin Bieber), a declarat modelul, în vârstă de 25 de ani, în timpul unui interviu acordat pe 15 iunie în cadrul emisiunii Good Morning America. „Se simte din ce în ce mai bine în fiecare zi.”

Nu cu mult timp în urmă, Hailey a avut parte de propria ei problemă de sănătate. În martie, modelul a avut ceea ce a descris în acel moment „simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral” și a fost dusă la spital, unde a fost supusă unei proceduri cardiace.

„Concluzia a fost că un cheag de sânge care mi-a circulat prin corp”, a spus Hailey într-un videoclip pe YouTube din aprilie. „Cheagul de sânge mi-a ajuns până la creier și am suferit un AIT [atac ischemic tranzitoriu].”

În tot acest timp, Justin și Hailey s-au sprijinit unul pe celălalt. „Faptul că am trecut prin toate astea în mod foarte public, în fața multor oameni, aproape că ne-a obligat într-un fel să fim sinceri cu ceea ce se întâmplă, astfel încât oamenii să înțeleagă prin ce treceam și cred că, de fapt, această sinceritate a focut loc conversațiilor cu adevărat importante și uimitoare, faptul că am fost acolo unul pentru celălalt ne-a apropiat și mai mult”, a spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”