Horia Brenciu a dezvăluit secretul căsniciei sale: „Încercăm să fim oameni buni”

Horia Brenciu a dezvăluit secretul căsniciei sale: Încercăm să fim oameni buni
Foto: Instagram/Horia Brenciu.

Horia Brenciu este artistul care mereu și-a făcut fanii să se simtă bine, având o energie copleșitoare și bucurie în suflet. Acesta consideră că misiunea lui este să facă publicul să râdă, să se simtă bine. Artistul este apreciat și admirat de mii de români.

Horia Brenciu, dezvăluiri despre viața de familie

Horia Brenciu a povestit, recent, despre Sărbătorile în familia lor și cum se pregătesc pentru perioada Crăciunului. Artistul a dezvăluit că Sărbătorile sunt petrecute alături de cei dragi, iar Ajunul Crăciunului îi surprinde pe toți membrii familiei, dar și prietenii, împreună la aceeași masă.

„De obicei, bradul are rădăcină. Când se termină Crăciunul, îl plantăm ori pe lângă casă, ori la Brașov. Asta înseamnă că bradul nu e prea mare. Pe 24 ne strângem cu prieteni mulți, cu copii mulți și îl așteptăm pe Moșu.

Ne bucurăm de cadouri și… mâncăm ponderat. De băutură ne atingem rar”, a afirmat Horia Brenciu, în cadrul unui interviu pentru viva.

Secretul unei căsnicii perfecte

Întrebat dacă el și Alice Dumitrescu mai găsesc timp pentru relația lor de cuplu, Horia Brenciu a spus că își doresc să facă foarte multe lucruri împreună și depun efort pentru a-și duce planurile la capăt. Artistul a dezvăluit și care este secretul căsniciei lor de opt ani, în ciuda programului încărcat.

„Evident. Fetele mari nu mai stau cu noi. Așa că ne bucurăm tare când ne mai strângem toți șase… Eu și Alice ne dorim să facem multe lucruri, așa că depunem toate eforturile pentru acest țel. În timpul pandemiei n-a prea fost timp, dar acum… the sky is the limit!

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Mergem destul de des la film. Ieșim din când în când la o plimbare prin Herăstrău și, după ce se culcă copiii, mai stăm la povești. În serile când sunt plecat la concerte în țară, ne dăm mesaje și, mai rar, ne trimitem și ceva emoticoane…

Relația noastră este una normală. Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize… Și, cel mai mult, încercăm să fim oameni buni, unul cu altul și cu cei din jur”, a spus Horia Brenciu, citat de elle.

Urmăriți B1TV.ro și pe