Horoscop pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie. Din păcate, veşti proaste pentru următorii nativi…

Horoscop pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie. Din păcate, veşti proaste pentru următorii nativi...
Horoscop

Săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie vine cu tensiuni pentru majoritatea nativilor, spun astrologii. Se anunță o perioadă în care se produc schimbări majore de pe o zi pe alta, dar și elibarearea de obiceiuri nocive şi ieșirea din tipare.

Horoscop pentru zodia Berbec în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Nativii Berbec simt nevoia să se reîntoarcă în sânul familiei și să acorde mai multa atenție gospodăriei. Instinctul nu-i înșală, pentru că doar în jurul casei vor fi în siguranță. Vacanţele sau călătoriile lungi se pot dovedi periculoase. Există posibilitate ca, în timpul călătoriilor să aibă probleme de sănătate sau să se trezească în fața unei probleme neprevăzute, din cauza lipsei de atenţie.

Confortul de acasă le asigură berbecilor, pe lângă integritatea fizică și pacea minţii. Mai mult ca de obicei, persoanele din caeste zodii vor fi mai atenți la nevoileși vor primi, la rândul lor, mai multă multă bucurie şi satisfacţie. Configurația astrală este favorabilă întâlnirii spontane cu persoane dragi din trecut, asociate cu emoții pozitive puternice.

Citiţi şi: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Horoscopul chinezesc în luna Cocoșului, sub elementul Foc Yin. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)

Horoscop pentru zodia Taur în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Horoscop pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie. Nativilor din zodia Taur li se recomandă să fie foarte prudenți în relațiile cu cei dragi, fiindcă pot strica o relație importantă cerând prea mult de la acea persoană. Puțin mai multă bunăvoință nu ți-ar strica. Spre sfârșitul săptămânii sunt predispuși să facă excese, care le pot altera temporar starea de sănătate, de spirit. Problemele provocate de excese i-ar putea ține pe loc mai mult decât este necesar și chiar mai mult decât își doresc.

Horoscop pentru zodia Gemeni în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Săptămâna viitoare aduce armonie pe toate planurile. Totuși, legea compesnației cere de la nativi Gemeni măcar puțin efort, precum atenție și delicatețe în relațiile cu familia și cunoscuții. Influența lui Mercur se va reflecta în viața sentimentală și în planul creativității. Persoanele născute în zodia Gemeni sunt nevoite să tragă linie și să-și reevalueze anumite aspecte ale vieții. Se prevede o perioadă în care nativii vor fi stăpâniți de indecizie și teamă.

Horoscop pentru zodia Rac în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Horoscop pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie. Se pare că în ultima perioadă ți-ai făcut planuri prea curajoase pe care va fi nevoie să le anulezi. Astrele îți mai dau o șansă să te răzgândești înainte să apară problemele. Aceste aspecte pe care vei fi nevoit să le reconsideri ar putea avea legătură cu casa, cu familia sau cu bunurile pe care le deții.

Mercur  te va forța să tratezi cu diplomație problemele casnice, domestice și a relațiilor de familie. De asemenea, vei fi nevoit să îți stăpânești reacțiile, ca să nu complici relațiile cu rudele.

Citiţi şi: Horoscop chinezesc cu Alina Bădic. Atenţie! Pentru ce este bună luna septembrie! Din păcate, veştile proaste sunt că… (VIDEO)

Horoscop pentru zodia Leu în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Nativii din zodia Leu vor ajunge la un acord în cadru unui propiect căreuia nu-i dădeau prea mult credit și pe care îl considerau prea îndrăzneț. Totuși, astrele îți recomandă să întorci situația pe toate părțile. Nu apela la compromisiuri dacă instinctul  te avertizează, chiar dacă cei cu care te pregătești să închie parteniatul se vor simți nedreptățiți de atitudinea ta.

Horoscop pentru zodia Fecioară în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Se anunță o săptămână în care simținevoia să-și prtejezi resursele, fie că este vorba despre cele financiare, emoționale sau energetice. Ești tentat să faci orice pentru a pune mâna pe o funcție importantă sau pe un lucru de preț, ceea ce nu este benefic. l.Zodia Fecioară. Este nevoie să se verifice orice informație care prezintă interes pentru nativii din zodia Fecioarei mai ales că, multe dintre ele, îi vor nedumeri prin stranietatea lor. Deplasări presărate cu complicații și evenimente sau conflicte stupide.

Horoscop pentru zodia Balanță în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Horoscop pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie. E destul de multă ceață în privirea ta atunci când te uiți spre viitor și ar fi bine să ții cont de acest element, ca să nu te amăgești singur, nici în sensul bun, nici în sensul rău.Unele persoane nu înțeleg despre ce este vorba sau ce argumente stau la baza unor decizii și soluții care privesc direct sau indirect activitatea lor profesională. Pe de altă parte, o nesiguranță în propriile percepții, gânduri și hotărâri pare să generez o iritare continuă în mintea și în conștiința unora dintre cei care s-au născut în zodia Balanței.

Horoscop pentru zodia Scorpion în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Ești prins în mrejele propriilor planuri, cele menite să-ți aducă venituri consistente, rapid. Sunt multe probleme de rezolvat, înainte de a ajunge la rezultatele dorite. Oferte surprinzătoare, condiții greu de acceptat sau chiar nejustificate pe fondul unei activități dezbătute cu partenerii, intervenții ale unor oameni și instituții în derularea unui conflict care schimbă datele problemei.

Horoscop pentru zodia Săgetător în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Ești prins în mrejele propriilor planuri, cele menite să-ți aducă venituri consistente, rapid. Sunt multe probleme de rezolvat, înainte de a ajunge la rezultatele dorite.Îngrijorări firești, dezamăgiri, nemulțumiri, trăite în chip stresant care se vor reflecta nu doar prin alterarea bunei dispoziții ci și a fiziologiei sistemului neuro-vegetativ, cu manifestări concrete, în plan organic.

Horoscop pentru zodia Capricorn în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Horoscop pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie. Te vezi ca și ajuns acolo unde ți-ai dorit, între timp te ocupi cu hărnicie de cultivarea unor relații utile. Problema e că socotelile tale sunt rodul unor ambiții, nu al unor evaluări realiste.Posibile tulburări trecătoare ale fiziologiei aparatului loco-motor (dureri, anchiloze, edeme). Nu este indicat ca nativii să intervină în conflictele de muncă ale altora (colegi, superiori); atașamentul lor pentru cauza acelora nu va schimba situația, în schimb, va atrage antipatia celor cu care, respectivele persoane, se află în dispută.

Horoscop pentru zodia Vărsător în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Ești convins că tot ceea ce faci este și în avantajul celor dragi, dar ar trebui să știi că, de fapt, construiești castele pe nisip. Ei ar putea avea cu totul și cu totul alte dorințe și planuri.Zodia Vărsător. Stare de spirit neplăcută prin instabilitatea și viteza cu care nativii își vor schimba, de la o clipă la alta dorințele, capacitatea de a duce la bun sfârșit un proiect, fie el și modest (o plimbare, o vizită, vizionare a unui film).

Horoscop pentru zodia Pești în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Horoscop pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie. Atmosfera din familie este marcată de neliniște și tocmai de aceea, ar fi bine să te ocupi de restabilirea echilibrului, atât cât se poate, cu ceea ce ai la îndemână. Mercur, o planetă a speculațiilor financiare, a negoțului, a comerțului și a capacității de a valorifica un bun sau o însușire, le va da flerul necesar pentru a intui cum e mai bine să procedeze într-o situație delicată pentru a câștiga sau a proteja o sumă de bani ori pentru a apăra integritatea unui bun patrimonial pus în discuție.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:48 - Prima reacție a lui Putin după ce a câștigat al cincilea mandat. A avertizat asupra declanșării celui de-Al Treilea Război Mondial
07:19 - Putin vrea să întărească armata Rusiei. Protestul „prânzul împotriva lui Putin” nu a avut efect
23:52 - Marcel Ciolacu, despre decizia BEC privind Dreapta Unită: N-am comentat niciodată nicio decizie a niciunui magistrat. Din BEC fac parte șapte judecători de la Înalta Curte. S-a apucat Ciolacu să îi sune? Nu știu cum îi cheamă
23:27 - Marcel Ciolacu, despre interdicțiile lui George Simion: E o decizie administrativă întemeiată. Nu țin de unirea României cu Moldova, că presupun că România n-a vrut să se unească și cu Ucraina
23:09 - Ludovic Orban: Voi depune plângere penală împotriva premierului Ciolacu, a ministrului Justiției și a celorlalți miniștri care au contrasemnat OUG privind alegerile. Voi depune și împotriva lui Renate Weber dacă nu o atacă la CCR (VIDEO)
22:50 - Simona Halep a aflat numele adversarei din primul tur de la Miami Open. Duel de foc cu un fost număr 2 mondial
22:36 - Marcel Ciolacu: Avem un proiect comun cu Comisia Europeană, va fi cea mai modernă fabrică de pulberi pe teritoriul României. E o investiție de aproape 400 de milioane de euro / Este exclus ca România să fie atacată armat de Rusia
22:12 - Dreapta Unită atacă decizia BEC la Înalta Curte. Cătălin Drulă: Pe umerii judecătorilor stă o decizie foarte importantă pentru democrația românească / Un reprezentant ÎCCJ din BEC a fost de acord cu aprobarea Alianței (VIDEO)
21:51 - Ludovic Orban: Nu există niciun motiv legal pentru a respinge înregistrarea alianței Dreapta Unită. Ceea ce face actuala putere afectează grav democrația (VIDEO)
21:36 - Eugen Tomac condamnă decizia BEC: „Reprezentantul PSD cere expres excluderea PMP și a Dreptei Unite din competiția electorală, ceea ce este inacceptabil și un derapaj antidemocratic fără precedent” (VIDEO)