Ilie Năstase, detalii cutremurătoare despre divorț: „Pe mine nu mă interesează persoana”

Ilie Năstase, detalii cutremurătoare despre divorț: Pe mine nu mă interesează persoana
Divorțează Ioana Năstase sau nu?

Ilie Năstase a venit cu primele precizări după ce soția sa, Ioana Năstase, a afirmat pe Facebook, că un capitol din viața ei s-a încheiat.

Flacăra iubirii nu mai arde

Ioana Năstase a făcut, marți seara, un anunț din care se înțelegea că pleacă de la fostul tenismen, Ilie Năstase. Cei doi s-au confruntat cu mai multe probleme în timpul căsniciei.

Femeia scria că susținea că răbdarea ei a luat sfârșit și că ultima experiență a schimbat-o enorm din toate punctele de vedere.

Ilie Năstase nu s-a implicat în scandalul provocat și nu a dorit să comenteze vorbele soției. Campionul consideră că numai Iona poate să răspundă la întrebările publicului.

„Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă!”, a comentat Ilie Năstase, potrivit fanatik.ro.

Divorțează Ioana și Ilie Năstase sau nu?

Bărbatul crede că oamenii trebuie să vorbească mai mult despre situația epidemiologică decât despre postările cuiva.

Ioana Năstase a venit cu o rugăminte către cei care o urmăresc. Aceasta vrea să fie lăsată în pace pentru că urmează o perioadă dificilă în viața ei. Cuplul nu a comentat și nu a specificat dacă au luat decizia să nu mai fie împreună.