Ilie Năstase, evacuat din apartamentul pus la dispoziţie de Ion Ţiriac. Locuia în complex de doi ani

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul pus la dispoziţie de Ion Ţiriac. Locuia în complex de doi ani
Sursa: Hepta/Zuma Press / Michal Krumphanzl

Ilie Năstase a fost evacuat aseară din apartamentul din complexul rezidenţial de lux “Stejarii”, care aparţine miliardarului Ion Ţiriac. Fostul tenismen locuia în complex de doi ani.

Ilie Năstase acumulase restanţe majore la “Stejarii”

Ilie Năstase şi-a luat bagajele din locuinţa pe care i-o pusese la dispoziţie prietenul său de o viață, Ion Ţiriac, şi s-a mutat, tot în chirie, într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, la marginea Bucureștiului.

Deşi avea o chirie “specială”, aproape simbolică, Năstase acumulase restanţe majore la “Stejarii”, fiind convins, într-un fel, că prietenia cu Ion Ţiriac îl “pune la adăpost”, potrivit publicației ProSport.

Oficial, luna acesta i-a expirat contractul de închiriere, însă reprezentanţii complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia cu toate că locatarul solicitase acest lucru. Motivul: mai multe luni în care Ilie Năstase nu și-a plătit chiria.

Contactat de Prosport, marele tenismen a confirmat faptul că a părăsit locuinţa din complexul controlat de Ion Ţiriac şi administrat de facto de fiul acestuia, Ion Ion. „A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!”, s-a rezumat să declare fostul nr. 1 mondial.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:17 - Femeilor din Iran li s-a interzis să apară în reclame. După lansarea videoclipului, în care o fată cu capul acoperit conduce o mașină și mănâncă înghețată
14:07 - Alexandru Rafila, despre distribuţia comprimatelor de iodură de potasiu: „Îndemn persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte la medicul de familie să primească prescripţia”
13:50 - Polițiștii de frontieră au avut parte de o „surpriză”. Doi sirieni au fost găsiți ascunşi în podeaua unei mașini la Calafat
13:44 - Ionuț Stroe (PNL), reacție la speculațiile privind o schimbare de miniștri: Nu e cazul unei remanieri. Guvernul are foarte mult de lucru și e o perioadă extrem de sensibilă (VIDEO)
13:42 - Val de spargeri în Sectorul 1. Bucureștenii sunt terorizaţi de hoţii care le sparg maşinile chiar în mijlocul zilei
13:25 - Un român a trecut printr-o experiență neplăcută pentru că nu a avut grijă să citească contractul pe care l-a semnat: Cât l-a costat vacanța în Grecia
13:22 - ANAF a început executarea silită a Dianei Șoșoacă. Lucian Heiuș: Are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic – Inventează duşmani şi lansează scenarii fanteziste
13:17 - S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon „Chefi la cuțite”
13:12 - Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual anunță proteste marți la Ministerul Finanțelor: „Ne-a ajuns până la os”
12:57 - Salvamarii, exasperați de turiștii care le ignoră avertismentele: Să aibă grijă de ei și de copiii lor! Ne-am transformat în babysitter?