Ilie Năstase și Ioana divorțează după un an de mariaj. Iată ce a determinat-o pe brunetă să își dorescă separarea

Ilie Năstase și Ioana divorțează după un an de mariaj. Iată ce a determinat-o pe brunetă să își dorescă separarea
FOTO: Facebook: Ioana Simion

Viața amoroasă a lui Ilie Năstase părea să se fi liniștit anul trecut, odată cu oficializarea relației alături de Ioana și cununia civilă din aprilie 2019. Însă, se pare că nici nu a trecut bine un an de la fericitul eveniment că cei doi deja nu mai formează un cuplu, iar bruneta își dorește să divorțeze cât mai repede.

Ilie Năstase și Ioana se pare că nici nu mai locuiesc împreună, iar în prezent,femeianu ar vrea decât să treacă pandemia și să ajungă cât mai repede în fața unui notar, pentru a se separa de soțul său, informează Click.ro.

De ce divorțează Ioana și Ilie Năstase

Totul părea să meargă bine în căsnicia dintre Ilia Năstase și Ioana, însă atunci când se pregăteau să aniverseze un an de căsnicie, soții au început pregătirile pentru divorț.

Dacă în fostul mariaj, cu Brigitte Sfăt ar fi fost vorba de infidelitatea celebrului jucător de tenis, de această dată se pare că soția îl părăsește pe Ilie dintr-un alt motiv. Potrivit sursei citate, bruneta nu ar mai suporta vorbele urîte pe care Ilie i le adresează. Violența verbală este cea care a condus la decizia de a se separa de Ilie și de a băga divorțul.

Nu mai locuiesc împreună

Ioana părea o brunetă extrem de fericită în fotografiile postate pe rețelele de socializare, însă se pare că în spatele ușilor închise situația nu stătea tocmai bine, iar violența verbală din partea soțului ar fi cauzat suferință, relatează sursa citată anterior.

Surse din anturajul cuplului au declarat pentru Click că soții Năstase și-au schimbat domiciliile, Iliea locuind în prezent în apartamentul său din Mamaia în timp ce Ioana s-a mutat în locuința pe care o feține într-un ansamblu rezidențial din nordul stațiunii.

„Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărți de mai bine de două săptămâni. Ea locuișete singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Vorbește rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinții ei, pentru că se simțea aiurea față de ei, dar și de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze”, au explicat sursele pentru Click.ro.

Înainte de căsnicia cu Ilie Năstase, Ioana a mai fost căsătorită timp de 20 de ani, iar Ilie a fost însurat de cinci ori. Prima soție a celebrului tenisman a fost modelul Dominique Grazia, alături de care are o fiica în vârstă de 43 de ani.

Modelului din Belgia i-a urmat fotomodelul american Alexandra King, alături de care Ilie are doi copii, un băiat în vârstă de 32 de ani, Nicholas și o fată de 29 de ani, Charlotte. Nici de această dată căsnicia nu a funcționat, iar Ilie s-a însurat cu Amalia Năstase, alături de care are două fete, Alessia în vârstă de 16 ani și Emma de 13 ani.

Căsnicia alături de Amalia s-a încheiat și a urmat mariajul cu Brigitte Sfăt, alături de care Ilie nu a avut copii. Povestea de dragoste în cazul lor s-a încheiat după 8 ani de ralție, iar Iliea și-a refăcut viața cu Ioana Simion, cea de-a cincea soție.