În ce relație este Doinița Oancea cu Augustin Viziru? Actrița a spus adevărul: „Au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu”

În ce relație este Doinița Oancea cu Augustin Viziru? Actrița a spus adevărul: „Au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu”
Foto: Captură video

Donița Oancea și Augustin Viziru sunt doi actori foarte cunoscuți și apreciați. Aceștia au jucat împreună în seriale celebre românești și s-au mai intersectat pe la proiecte TV.

Prietenia lor frumoasă a dat de bănuit lumii, care a început să speculeze că cei doi formează un cuplu. Acum, Doinița Oancea a spus care este, de fapt, relația dintre ea și Augustin Viziru.

De-a lungul timpului publicul a speculat că între Doinița Oancea și Augustin Viziru ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie. Cei doi au spus în repetate rânduri că între ei este decât o frumoasă relație de prietenie, dar publicul a insistat cu ideea că între ei ar exista o relație amoroasă.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от doinitaoancea (@doinitaoancea)

Care este relația dintre Doinița Oancea și Augustin Viziru

Actorii Doinița Oancea și Augustin Viziru au fost nevoiți, la un moment dat, să joace în ipostaza de cuplu. Anume aceasta, din punctul de vedere al Doiniței Oancea, a servit drept reper pentru public pentru a crede că cei doi sunt într-o relație și în viața reală.

„Nu m-au deranjat. (râde) Și cred că nici pe el, la momentul ăla. Noi ne distram tare pe baza „presupunerilor. Cred că au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu. Oamenii ne au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț. Apoi, prietenia noastră. Și la „Fermă, unde ne-am fost foarte aproape unul celuilalt”, a spus Doinița Oancea, potrivit Viva.

Probleme întâmpinate la școala de actorie în ipostaza de profesoară

Doinița Oancea a deschis propria școală de actorie. Întrebată cum se simgte în această ipostază, având în vedere că elevii săi au vârste relativ fragede, actrișa a spus că este într-o ipostază obișnuită.

„După mulți ani în care am predat prin diverse școli și academii, a venit timpul să-mi deschid propria școală. Ipostaza e pentru mine una cu care sunt obișnuită și îmi și place! Iubesc foarte mult copiii, așa că îmi place să lucrez cu ei, îmi place să îi învăț, îmi place să împărtășesc cu ei din toate lucrurile învățate de mine în viață.

Pe lângă actorie, abordez cursul în așa fel încât să fie de ajutor și pe partea de dezvoltare personală. Ipostaza asta îmi aduce o altfel de bucurie, pe care nu o cunoșteam până la deschiderea școlii. Provocare pentru mine e să înțeleg ritmul fiecăruia, să văd cine e dedesubtul măștii și cum să îi fac să se deschidă! Sunt unici, așadar, cumva, trebuie să mă adaptez la nevoile fiecăruia dintre ei”, a spus actrița.

Urmăriți B1TV.ro și pe