Antonia, fosta lui Andrei Ștefănescu, trăieşte o nouă decepţie. Este despărţitea momentului

Antonia, fosta lui Andrei Ștefănescu, trăieşte o nouă decepţie. Este despărţitea momentului
Încă o relație eșuată

Antonia, fosta lui Andrei Ștefănescu, și-a regăsit liniștea și fericirea în brațele lui Enzo de la Chefi la Cuțite. Însă, după șase luni de relație, tinerii s-au despărțit.

Antonia se concentrează pe creşterea copilului

Se pare că Antonia a reușit să revină în apele ei. Tânăra crede că este deschisă pentru o nouă relație și știe să spună ce vrea și ce nu vrea în viața ei. Se axează mult pe ea și pe copilul ei, în care își găsește liniștea și echilibrul.

„Momentan sunt bine, eram dornică să ies și să mă aranjez pentru că în ultimele zile am fost cu cel mic acasă, e răcit, și ne-am ținut companie unul altuia”, a mărturisit Antonia pentru ciao.ro.

Cum se mai înţelege cu Andrei Ștefănescu

Tânără se află într-un proces de autocunoaștere, de creștere și de introspecție. Antonia menține relație de prietenie cu fostul soț și tatăl copilului. „Am înțeles amândoi de ce, e foarte bine așa, chiar se simte foarte bine copilul, e foarte fericit”, a remarcat Antonia.

Pe plan profesional, Antonia nu are ambiții, ci se ghidează după impulsuri. Îi place să încerce lucruri noi și se concentrează pe rolul de mamă. Aceasta nu comentează motivele despărțirii de Enzo, dar susține că se simte bine și este fericită alături de cel mic, cu care petrece mult timp împreună.

Ultima oră
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)