Inna, huiduită de publicul din Satu Mare. Ce a făcut vedeta în timpul concertului / UPDATE: Ce spun reprezentanții artistei despre concert și despre atitudinea publicului

Inna, huiduită de publicul din Satu Mare. Ce a făcut vedeta în timpul concertului / UPDATE: Ce spun reprezentanții artistei despre concert și despre atitudinea publicului
Inna, huiduită de publicul din Satu Mare. Ce a facut vedeta în timpul concertului. Sursa Foto: Instagram/@inna

În prezent, Inna este una dintre cele mai cunoscute figuri ale industriei muzicale din România. După concerte în toată Europa, dar și în afara continentului, fiind deja vedetă în Mexic, Japonia, America, Malaysia sau Chile, Inna a acceptat să cânte și în propria-i țară.

Inna, huiduită copios la Satu Mare

Inna a starnit un val de huiduieli la ultimul concert vineri seara e la Satu Mare organizat de Zilele Orașului. După ce a urcat pe scenă, cântăreața a făcut o greșeală imensă, motiv pentru care a fost taxată de public.

În loc să spună în limba română „Ce mai faci, Satu Mare”, artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: „Mit csinals, Satu Mare”. Acela a fost amomentul în care o mare parte din fanii prezenți pe platoul din Centru Nou din fața scenei, au huduit-o pe Inna, iar o mare parte dintre spectatori au renunțat să mai asiste la concert și au plecat.

În continuare, Inna și-a revenit pe scenă și a făcut un spectacol deosebit, gustat și apreciat de cei care au rămas să o urmărească pe artistă.

De la Satu Mare, Inna s-a dus la Budapesta la un concert și, cel mai probabil, spun gurile rele, artista și-a exersat la Satu Mare cunoștințele sale de limba maghiară, potrivit gazetanord-vest.ro.

View this post on Instagram

A post shared by INNA (@inna)

UPDATE, 29 mai, ora 22.05: Reprezentanții artistei au transmis un drept la replică și susțin că Inna nu a fost întâmpinată cu huiduieli pe scena de la Satu Mare, precum și că evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și în limba maghiară.

„Prezența INNEI pe scena de la Satu Mare nu a fost întâmpinată cu huiduieli, lucru evident încă din video-ul preluat de pe site-ul din
presa locală din Satu Mare, unde oamenii reacționează la salut și la menționarea numelui orașului. De altfel, pe tot parcursul concertului,
artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară, pentru a se adresa unei părți a publicului. De altfel, evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și maghiară, dar și comunicarea online și signalistică la scenă, la fel.

La concert, au fost prezenți 10 000 de oameni care au cântat și au stat la scenă pe tot parcursul concertului, dovadă stau video-urile
și fotografiile furnizate. În plus, după concert, artista a stat aproximativ o oră la fotografii în culise”, susțin reprezentanții artistei.

Inna și-a făcut debutul în muzică în momentul în care avea doar 22 de ani. S-a născut într-o familie simplă din Mangalia, însă a iubit de mică muzica și scena. Drumul său în viață nu a fost deloc ușor, artista recunoscând că în adolescență a fost nevoită să lucreze și să-și câștige proprii bani. A continuat însă să viseze și să cânte, iar în anul 2008 a reușit să se lanseze în industria muzicală.

De atunci, viața ei a fost plină de bucurii. A devenit una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, melodiile ei fiind cântate de mii de fani. Succesul nu s-a oprit însă aici, ci a reușit chiar să se afirme și pe plan internațional, unde este foarte cunoscută și susține concerte cu regularitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe