Ion Dichiseanu a fost externat. Ce spun medicii despre starea de sănătate a actorului

Ion Dichiseanu a fost externat. Ce spun medicii despre starea de sănătate a actorului

Cunoscutul actor de film, radio, scenă, televiziunea fost externat, două săptămâni petrecute la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.Nu a avut Covid, ci o pneumonie severă.

Ion Dichiseanu a fost externat

Acesta a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni, după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunităţi scăzute datorate vârstei,notează antena3.ro.

În vârstă de 87 de ani, Ion Dichiseanua fost externat, după două săptămâni petrecute la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Actorul a suferit o pneumonie severă.

Actorul a fost externat din spital luni după-amiază, după ce a reuşit să se recupereze în urma uneipneumoniisevere, pe fondul imunităţi scăzute datorate vârstei. Îndrăgitul artist prezenta o saturaţia de oxigen foarte mică şi a fost intubat.

În prezent, actorul este în stare foate bună, este jovial, iar cadrele medicale spun desprerecuperarea sa că a fost una miraculoasă, având în vedere vârstă înaintată.

Ce spun medicii despre starea de sănătate actorului

Actorul nu a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Familia actorului a transmisjurnaliştilor că prima vizită pe care o va face va fi la nepoţica lui de doar cinci ani, Anastasia.

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în județul Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, Facultatea de Teatru din Bucureşti în 1959.

Ultima oră
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori