Ionuț Dolănescu, testat pozitiv pentru Covid-19. ”Trebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există”

Ionuț Dolănescu, testat pozitiv pentru Covid-19. ''Trebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există''
Sursa Foto: Arhivă

Solistul de muzică populară Ionuț Dolănescu a declaratcă el şi soţia sa Doiniţa, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

Ionuţ Dolănescu a mai spus că nu are simptome și a făcut testul pentru că urma să plece în Statele Unite ale Americii.

„Cred că este o formă uşoară, nu am simptome. Din fericire suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi astăzi (n.r. marţi) ar fi trebuit să fim în Statele Unite ale Americii să luam urnele cu asalt şi să votam în calitate de cetăţeni americani”, a precizat solistul, la Antena 3.

„Trebuia să şi lansez zilele următoare un nou album cu orchestra din Chişinău, dar din păcate aceste lucruri nu se mai pot întâmpla”, a mai spus artistul

Ionuţ Dolanescu şi soţia sa se aflăîn izolare

“Stăm cuminți în carantină 14 zile, pentru că vineri am fost testaţi pozitiv cu Covid şi nu am mai putut zbura nici în SUA şi lansarea albumului nostru probabil că va avea loc doar online”, a mai adăugat artistul,pentru Antena 3.

Artistul era sceptic în privinţa infecției cu Covid-19

„Trebuie să fim pozitivi. Din păcatetrebuie să spun că şi eu am făcut parte dintre cei sceptici, dar iată că acest virus există, el trebuie tratat cu seriozitate. Trebuie să ne protejăm”, a mai spus artistul.

Soţia lui Ionuţ Dolănescu şi-a pierdut gustul şi mirosul

„Suntem bine, mulţumim lui Dumnezeu. Cu credintă şi cu speranţă cred că vom trece şi peste asta”, a mai spus Ionuţ Dolănescu.