Irina Fodor prezintă primele ediții ale noului sezon Chefi la cuțite, deși era anunțată Gina Pistol. De ce s-a produs această înlocuire

Irina Fodor prezintă primele ediții ale noului sezon Chefi la cuțite, deși era anunțată Gina Pistol. De ce s-a produs această înlocuire
Foto: Instagram

Recent, Gina Pistol anunțase că se pregătește pentru noul sezon al show-lui culinar de la Antena 1. Acum s-a aflat că Irina Fodor i-a luat locul. Formula de prezentare a show-ului culinar este una neobişnuită.

Două vedete vor lua parte la prezentarea noului sezon Chefi la cuțite

Gina Pistol anunțase recent că se pregătește pentru noul sezon Chefi la cuțite, dar primele episoade se vor filma fără ea. Motivul: iubita lui Smiley a avut COVID-19, în timpul filmărilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

„Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 Chefi la cuţiţe. Irina Fodor prezintă primele ediţii Chefi la cuţiţe, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19”, a menționat postul Tv într-un comunicat.

Gina Pistol a explicat și ea ce s-a întâmplat

„Mă pregătisem pentru începutul noului sezon al emisiunii culinare, dar am aflat cu două zile înainte că am COVID și astfel nu am putut să particip la filmări.

De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri.

Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a declarat Gina Pistol.

Mesajul Irinei Fodor după ce a aflat că o va înlocui pe Gina Pistol

Noul sezon Chefi la cuţite este unul aniversar, show-ul marcând 10 ani de la lansare. Irina Fodor a povestit și ea cum a primit vestea că trebuie să o înlocuiască pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, notează Viva.

„Sezonul 10 Chefi la cuţite ne-a pus faţă în faţă cu neprevăzutul şi, ca de obicei, am funcţionat ca o familie: ne-am ţinut spatele unii altora şi, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere şi trebuie să te adaptezi, asta am făcut şi noi.

Cu o zi înainte de începerea preselecţiilor pentru Chefi la cuţite, echipa de producţie m-a anunţat că Gina nu se simte bine.

Aşa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoşit, a venit cu forţe proaspete şi i-a ghidat pe Chefi şi pe concurenţi până în finală.

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important şi să cunosc atâţia oameni talentaţi şi pasionaţi până la obsesie de gătit”, a spus Irina Fodor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)