Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”
Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Sursa: Instagram/Iulia Vântur

În urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântul s-a stabilit în India pentru a fi alături de celebrul actor Salman Khan. Cei doi formează un cuplu de 10 de ani, iar ultima apariție a blondinei a luat prin surprindere pe toată lumea.

În cadrul unei lansări de bijuterii pentru mirese, fosta prezentatoare TV a apărut îmbrăcată într-o rochie de mireasă specifică țării, accesorizată cu bijuterii opulente. Fanii acesteia au reacționat imediat, complimentând-o pentru această apariție.

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „Timpurile festive sunt aproape”

Vedeta a scris pe Instagram că este vorba despre o colaborare cu un brand de bijuterii din India, mărturisind că „timpurile festive sunt aproape”.

„Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând. Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși’, scria Iulia Vântur pe Instagram, potrivit viva.ro.

Aceasta s-a stabilit în India în urmă cu 6 ani și a mărturisit că este implicată în numeroase proiecte, iar cariera sa în muzică este înfloritoare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur a cântat în hindi la emisiunea lui Salman Khan

La începutul anului, starul indian Salman Khan a invitat-o în emisiunea lui pe fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine”. Aceasta a cântat cea mai recentă melodie a ei.

Rămânca și-a construit o carieră de artistă în India și cântă chiar în limba hindi. În cadrul emisiunii, Iulia Vântur făcut noi dezvăluiri despre viața în India și planurile sale pentru 2022.

„Am avut emoții foarte mari, pentru că nu e limba mea maternă. Nu pot să spun că pot să vorbesc cursiv în hindi, mai ales într-o emisiune.”, a mărturisit românca.

Conform unei postări ale Iuliei Vântur, piesa a avut cel mai mare număr de vizualizări ale unui videoclip, în primele 24 de ore de la lansare, nu doar în India, ci la nivel mondial.

Urmăriți B1TV.ro și pe