Iulia Vântur, ținta criticilor după un spectacol susținut în India. Fanii din România, dezamăgiți de gestul vedetei: „Ai scăpat ușor..”

Iulia Vântur, ținta criticilor după un spectacol susținut în India. Fanii din România, dezamăgiți de gestul vedetei: „Ai scăpat ușor..”
Foto: Instagram

Iulia Vântur s-a confruntat cu un val de critici din partea românilor, după ce a susținut un spectacol în India. Într-un videoclip de pe YouTube, artista reinterpreteze un colind ortodox în limba indiană, fanii spunând că îl transformă într-o melodie păgână.

Criticile au venit din partea fanilor români, aceștia fiind revoltați după ce Iulia a cântat un colind în limba indiană. Mai mult decât atât, oamenii nu au ezitat să iși exprime opiniile, notează Spy News.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

De ce au fost revoltați fanii

Iulia Vântur a susținut un spectacol în India. În cadrul acestuia, vedeta a purtat un costum tradițional indian de culoare albastra și a cântat colindul „La Betleem colo-n jos”, în limba indiană. Clipul a fost distribuit pe internet, unde fanii din România și-au lăsat criticile și opiniile.

„Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a scris un urmăritor revoltat.

Altora nu le-a fost pep lac prestația artistei: „ Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris un alt roman”

Totuși, majoritatea a fost deranjată de alegerea cântecului: „Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiană păgână pe care dansează lasciv!”

Videoclipul nu a fost lipsit și de comentarii ironice: „ Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”

Alte critici s-au referit la faptul că Iulia Vântur a avut o ținută nepotrivită și că a dansat în timp ce interpreta colindul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe