Kamara, despre relația pe care o are cu Andrei Ștefănescu, colegul său din trupa Alb Negru: „Sperăm să reactivăm și mai bine povestea”

Kamara, despre relația pe care o are cu Andrei Ștefănescu, colegul său din trupa Alb Negru: „Sperăm să reactivăm și mai bine povestea”
Foto: Facebook / Kamara

Kamara a cunoscut succesul alături de Andrei Ștefănescu, colegul său din trupa Alb Negru. Pe cei doi îi leagă o prietenie de peste 18 ani, dar cu toate acestea, în ultima vreme au fost văzuți tot mai rar împreună.

La un moment dat s-a zvonit că nu mai au o relație atât de bună, însă, recent, Faimosul de la Survivor România a explicat cum stă, de fapt situația.

Kamara și Andrei Ștefănescu sunt văzuți tot mai rar împreună

Kamara a avut un succes considerabil alături de Andrei Ștefănescu, colegul său din trupa Alb Negru. Pe cei doi îi leagă o prietenie de peste 18 ani, dar cu toate acestea, în ultima vreme au fost văzuți tot mai rar împreună.

Kamara a fost întotdeauna deschis în ceea ce privește viața sa privată și nu s-a ferit să vorbească și despre momentele mai puțin plăcute prin care trece. Deși iubește muzica, artistul a fost văzut tot mai rar pe scenă alături de trupa sa. Fanii au început să își pună semne de întrebare și s-au gândit că motivul ar putea fi chiar o ceartă cu Andrei Ștefănescu, colegul său.

Kamara, despre relația pe care o are cu Andrei Ștefănescu

Dorindu-și să nu mai lase loc de interpretări, artistul a explicat faptul că programul încărcat pe care Andrei Ștefănescu îl are de ceva timp nu îi mai permite să să implice și în proiectele legate de muzică.

„Andrei e la emisiune, filmează, de aceea nici nu a putut lua parte la acest spectacol, pentru că era și el în poveste. Dar dacă are de filmat cu proiectele lui e mai complicat. E mai mult om de televiziune, în ultima vreme, și-l înțeleg perfect, acesta e jobul lui. Pe lânga asta, funcționăm ca trupă împreună la concerte sau prin videoclipuri, mai puțin împreună prezentând ceva, deși eu sunt și asta la bază, jurnalist și prezentator de televiziune. Sperăm să reactivăm și mai bine povestea Alb Negru”, a declarat Kamara, potrivit Cancan.

Întrebat dacă mai ies împreună, Kamara a declarat:„Mai rar, nu la fel ca înainte, pentru că nu are timp să se odihnească. De luni până sâmbătă e în focuri, doar duminica e ziua lui liberă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe