Kanye West a anunțat că va candida la alegerile pentru preşedinţia SUA. Elon Musk i-a transmis că poate conta pe sprijinul său

Kanye West a anunțat că va candida la alegerile pentru preşedinţia SUA. Elon Musk i-a transmis că poate conta pe sprijinul său
sursa Foto: abcnews.go.com

Kanye West și-a exprimat dorința de a candida la președinția Statelor Unite ale Americii, asta după ce în nenumărate rânduri, s-a arătat un susținător ferm al actualului președinte, Donald Trump. Însă, nu este încă destul de clar dacă rapperul a fost serios prin postarea pe care a făcut-o pe Twitter sau dacă a depus vreo documentație oficială care să apară pe buletinele de vot ale alegerilor de stat.

Kanye West candidează la președinția SUA

Rapperul american, Kanye West, un susținător ferm al președintelui SUA Donald Trump, a anunțat sâmbătă că va candida la președinție în 2020.

„Trebuie să îndeplinim promisiuea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION”, a scris Kanye West pe Twitter.

Kanye West candidează la președinția SUA

Nu a fost imediat clar dacă Occidentul era serios în a se îngeți pentru președinție cu patru luni înainte de alegerile din noiembrie 3 sau dacă ar fi depus vreo documentație oficială care să apară pe buletinele de vot ale alegerilor de stat, potrivit Reuters.

Nu este limpede dacă rapperul a fost serios atunci când a afirmat că va candida la președinția Statelor Unite, având în vedere că mai sunt trei luni până la alegerile din noiembrie sau dacă și-a depus actele în acest sens.

Termenul limită pentru a adăuga candidați independenți pe lista de votare nu a trecut.

Kanye West şi soţia lui, Kim Kardashian West, s-au întâlnit cu Donald Trump în 2018, la Casa Albă.

Elon Musk, directorul executiv al Tesla și o altă celebritate cunoscută pentru ieșirile excentrice, și-a arătat suportul față de candidatura lui Kanye West la președinția SUA.

„Ai întregul meu sprijin”, i-a răspuns lui Kanye West pe Twitter proprietarul Tesla.

John Legend și Kanye West s-au certat din cauza lui Donald Trump

Kanye West s-a declarat un așa susținător ferm de-ai lui Donald Trump, încât a riscat prietenia cu John Legend.

Kanye West s-a proclamat public în anul 2018 un susținător al președintelui SUA, Donald Trump, moment în care prietenul său, John Legend, i-a cerut să se mai gândească. Drept răspuns, Kanye West a publicat pe Twitter screenshot-uri cu mesajele private pe care și le-au trimis reciproc, potrivit E News.

Un an mai târziu, John Legend a declarat pentru Vanity Fair: „Nu încerc să renunț la Kanye pentru că încă îl iubesc și iubesc tot ce am făcut împreună din punct de vedere creativ. Dar noi nu am fost niciodată cei mai apropiați prieteni”.

Acum câteva săptămâni, John Legend a declarat că, având în vedere că ei nu sunt cei mai buni prieteni, neînțelegerile lor politice nu sunt de condamnat.

„Nu cred că noi suntem mai puțin prieteni din cauza chestiei cu Trump. Cred că fiecare ne vedem de trabă. El este în Wyoming. Eu sunt aici în L.A. Amândoi avem familii și nu mai am o relație de afaceri formală cu el ca artist. Cred că asta face parte din cursul normal al vieții”, a mărturisit John Legend.