Kate Winslet, despre scenele de amor dintre ea și actrița Saoirse Ronan. „Femeile nu prea au curajul să facă asta”

Kate Winslet, despre scenele de amor dintre ea și actrița Saoirse Ronan. „Femeile nu prea au curajul să facă asta”
sursa Foto: Instagram

Kate Winslet a intepretat roluri foarte diverse de-a lungul carierei sale. În noul său film, „Ammonite”, actrița va intra în pielea lui Mary Anning, care trăiește o poveste de dragoste alături de o femeie măritată, interpretată de Saoirse Ronan. Întreaga acțiune a filmului se petrece în Anglia anilor 1840. Într-un interviu, Kate Winslet a vorbit despre scenele de dragoste dintre ea și colega ei.

Kate Winslet, despre scenele de amor din noul ei film

Kate Winslet a vorbit, într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, despre scenele de dragoste dintre ea și colega ei din filmul „Ammonite”. Celebra actriță a dezvăluit că se simte extrem de mândră pentru că a avut curajul să își arate corpul gol, mai ales după ce a trecut prin trei sarcini.

„Cu siguranță nu e ca atunci când mănânci un sendviș. Eu și Saoirse am regizat singure scenele”, a explicat Kate Winslet, potrivit Elle.ro

Kate Winslet, despre scenele de amor din noul ei film

Regizorul filmului, Francis Lee, le-a lăsat pe cele două actrițe să preia controlul în ceea ce privește scenele de amor.

„I-am spus: ascultă, lasă-ne pe noi să ne descurcăm cu asta. Și am făcut-o. Vom începe aici. Vom continua cu săruturi, cu sânii, apoi cobori acolo, apoi faci asta, apoi urci aici. Am stabilit toate detaliile scenei”, a explicat Kate Winslet.

Kate Winslet a ales să nu slăbească niciun kilogram pentru acest rol

Întrebată dacă s-a gândit să folosească o dublură pentru aceste scene, actrița a început să râdă.

„Am aproape 45 de ani, iar Saoirse are aproape jumătate din vârsta mea. Și am avut ocazia să fiu eu însămi, la 40 și ceva de ani, după ce am născut. Femeile nu prea au curajul să facă asta. Am fost pur și simplu încântată de ideea de a spune: asta e, așa arăt eu acum. Cu siguranță nu e corpul pe care-l aveam acum 20 de ani”, a mai povestit celebra actriță.

De obicei, atunci când trebuia să se pregătească pentru un rol, actrița avea grijă să mai dea jos câteva kilograme, însă, de data aceasta Kate Winslet a ales să nu piardă nici măcar un kilogram.

„Am avut grijă să nu slăbesc, lucru care mi se întâmplă foarte des în timpul filmărilor. Nu-mi place să vorbesc despre greutatea mea, dar o voi face doar în acest context. A fost un efort conștient din partea mea, să nu mă schimb doar pentru că urma să apar goală. Am făcut exact opusul!”, a mărturisit Kate Winslet.

Kate Winslet, despre scenele de amor din noul ei film

Tags: