Khloe Kardashian, infectată cu noul coronavirus. Vedeta a dezvăluit cu se simptome se confruntă

Khloe Kardashian, infectată cu noul coronavirus. Vedeta a dezvăluit cu se simptome se confruntă
Suesa Foto: Facebook

Khloe Kardashian, vedeta unui celebru reality show din Statele Unite, a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Cu ce simptome se confruntă vedeta?

Familia Kardashian are Covid

FamiliaKardashian trece prin momente grele. În urmă cu puțin timp, Khloe a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe fani. Sora faimoasei Kim Kardashian Westa fost depistată pozitiv cu noul virus Covid-19, iar simptomele sunt evidente din postarea pe care ea a făcut-o publică. Vestea vine la numai o zi de la apariția în presă a imaginilor de la evenimentul privat al surorii ei, care a împlinit 40 de ani. Și la care, bineînțeles, Khloe a participat, alături de întreaga familie.

Cu toate că petrecerea s-a ținut pe o insulă, Kim Kardashian Westa fost dur criticată pentru încălcarea măsurilor de siguranță sanitară impuse de autorități în contextul crizei sanitare, În imaginile de la marele eveniment se vede că invitații lui Kim Kardashian nu poartă mască de protecție. Kim susține, totuși, că s-ar fi testat în mod repetat și, mai mult, ar fi rugat petrecăreții să stea în izolare două săptămâni, fără să le spună și motivul.

„Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul”

Khloe Kardashianși-a confirmat diagnosticul într-un clip, apărut miercuri în emisiunea “Keeping Up with the Kardashians”.

Frumoasa blondină apare stând în pat și vorbind cu o voce răgușită, semn că starea ei de sănătate este una precară.

„Tocmai am aflat că am fost infectată cu coronavirus. M-am simțit foarte rău timp de câteva zile, am vomitat și tremuram mai tot timpul, mi-era ba cald, ba frig. Eu sufăr de migrene, dar durerea de cap pe care am avut-o a fost îngrozitoare, nu aș spune că a fost doar o migrenă. Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul. Gâtul meu încă se resimte, după cum puteți sesiza și voi, dar vreau să vă spun că virusul acesta e cât se poate de adevărat.”, a dezvăluit Khloe Kardashianîn teaser-ul episodului, conform CNN.

De menționat este căacesta a fost filmat cu luni în urmă, iar un alt teaser realizat în luna septembrie a arătat că familia Kardashian este testată pentru depistarea infecției cu noul virus ucigaș.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări