Kim Kardashian a ajuns la capătul puterilor. Se gândește să divorțeze de Kanye West

Kim Kardashian a ajuns la capătul puterilor. Se gândește să divorțeze de Kanye West
sursa Foto: Instagram

Să fi ajuns Kim Kardashian și Kanye West în pragul divorțului? Lucrurile nu par a merge prea bine după ce comportamentul rapper-ului a complicat mult întreaga situație. Acesta a publicat tot felul de detalii private despre familia sa pe rețelele sociale. Potrivit unor surse, Kim Kardashiar ar fi ajuns la capătul puterilor și se gândește să renunțe la mariajul ei, însă nici nu vrea să rămână singură cu patru copii.

Kim Kardashian nu vrea să fie divorțată și să devină mamă singură

Relația dintre Kanye West și soția sa, Kim Kardashian, este mai șubredă ca oricând. Potrivit publicației People, citată de Elle, o sursă apropiată cuplului descrie cum Kim Kardashian l-a vizitat zilele trecute pe Kanye în Cody, Wyoming, după ce comportamentul său a lăsat de dorit în ultimele săptămâni.

„Simte că a încercat totul”, spune aceeași sursă. „Era în punctul de a zbura până în Cody efectiv doar să îi spună că mariajul lor a luat sfârșit și să își ia la revedere”.

După ce i-a cerut iertare public soției lui printr-o postare pe Twitter, Kanye West nu a schimbat nimic din ceea ce și-a dorit Kim.

„Nu prea o înțelege. N-a schimbat nimic din ce i-a spus ea că ar fi nevoie să schimbe”, a menționat sursa.

De asemenea, Kim Kardashian nu își dorește să devină o mamă singură, chiar dacă ar avea cum să își susțină financiar copiii.

„Kim e distrusă. Ultimul lucru pe care și-l dorește e să rămână divorțată și cu 4 copii. Știe și ea că va fi bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația în sine. Tinde spre divorț, dar cine știe dacă va semna până la urmă actele”.

În contextul în care rapper-ul suferă de tulburare bipolară, soția sa l-a sfătuit să renunțe la campania prezidențială și să se concentreze pe sănătatea sa mintală.

„Îl iubește pe Kanye și îl consideră iubirea vieții ei”, adaugă o altă sursă. „Dar nu știe ce să facă”.

Kim Kardashian „știe că nu e sănătos pentru ea să stea cu el acum. Și sincer nu e sănătos nici pentru copii. Trebuie să se adune și să își revină înainte să vrea să mai intre în rolul de partener sau de tată”. Oricum ar fi, însă, „Kim îi vrea doar binele lui Kanye”, concluzionează sursa. „Și mereu îi va dori doar binele”.

Kim Kardashian, supărată din cauza afirmațiilor lui Kanye West

Întregul scandal a început după ce Kanye West, în cadrul primului său miting din campania prezidențială, a dezvăluit că atunci când soția sa a descoperit că este însărcinată cu primul lor copil, North, cei doi au luat în considerare avortul.

„Kim, familia și prietenii lui Kanye sunt îngrijorați pentru el”, a declarat o sursă pentru ET. „Kanye nu se află în locul potrivit și nu ascultă pe nimeni care încearcă să vorbească cu el pentru a-l face să caute ajutor. Kim este supărată pe declamațiile lui Kanye de ieri, în mod special pentru că a vorbit despre posibilitatea de a face un avort și de a nu o naște pe North. Ea știe că asta este ceva ce North va vedea atunci când va mai crește, lucru care este sfâșietor”.

Ultima oră
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)