Kim Kardashian a devenit muza noii colecții Dolce&Gabanna, deși fondatorii brandului au numit-o „cea mai ieftină din lume” (video)

Kim Kardashian a devenit muza noii colecții Dolce&Gabanna, deși fondatorii brandului au numit-o cea mai ieftină din lume (video)
Foto: captura video.

Cel mai nou show al brandului Dolce & Gabbana a avut loc, zilele trecute, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Pentru colecția de primăvară-vară 2023, Domenico și Stefano i-au cerut lui Kim Kardashian să fie fața acesteia. Kim și-a ales look-urile preferate de la brand între 1987 și 2007, designerii și echipa au creat remake-uri ale acestora, iar apoi împreună la Los Angeles au pus la punct o nouă colecție.

Kim Kardashian, muza brandului „Dolce & Gabbana”

Ideea în sine a luat naștere în această primăvară, când casa de modă nu numai că a sponsorizat nunta lui Kourtney Kardashian și Travis Barker, dar a oferit și tuturor membrilor familiei miresei ținute exclusive. Atunci designerii au venit cu ideea de a regândi fragmentele din arhiva lor.

E amuzant că odată Stefano Gabbana le-a numit pe Kardashians „cea mai ieftină familie din lume”. Acum totul s-a schimbat, iar cea mai strălucitoare dintre cele trei surori a devenit muza noii colecții „Ciao Kim”.

Triumful sexualității

Experții sunt de părere că aceasta colaborare reprezintă „triumful sexualității”. Modelele au demonstrat tendințele deja familiare lumii fashion – maxi din țesături transparente și plasă, mini și topuri cu top corset. Totuși, nimeni nu este pregătit să-și ia rămas bun de la sexualitatea deliberată. Un omagiu evident adus stilului lui Kim a fost apariția pe catwalk a „cizmelor ciorapi”.

Fanii deosebit de dedicați ai mărcii pot crede că au văzut deja unele dintre look-uri. În noul sezon, brandul a apelat la arhive, iar multe dintre imagini și detalii au devenit remake-uri ale ținutelor legendare din anii nouăzeci și 2000. De exemplu, Dolce & Gabbana au reînviat chokerele cu inscripții.

Urmăriți B1TV.ro și pe