Kim Kardashian și Kanye West au părăsit Statele Unite. „Știu că au nevoie de timp de calitate petrecut împreună”

Kim Kardashian și Kanye West au părăsit Statele Unite. „Știu că au nevoie de timp de calitate petrecut împreună”
sursa Foto: Instagram

Kim Kardashian și Kanye West au decis că este timpul să petreacă timp de calitate împreună doar ei doi si copiii. Cei doi ar fi plecat într-o vacanță în afara Statelor Unite ale Americii. Soția rapper-ului crede că timpul alături de familie va fi benefic pentru Kanye West. Kim Kardashian încearcă să își salveze căsnicia după ce s-a vehiculat că se gândește serios să divorțeze de tatăl copiilor ei după multele afirmații controversate făcute de Kanye West despre ea și familia sa.

Kim Kardashian și Kanye West au plecat în vacanță

Kim Kardashian West și soțul său, Kanye West, și-au alocat timp liber pe care să îl petreacă cu familia. O sursă a declarat pentru ET că cei doi își petrec în prezent timpul împreună „în afara Statelor Unite cu familia lor”.

Sursa a mai spus că atât Kim Kardashian, cât și Kanye West au luat recent decizie de a călători împreună în străinătate „după ce Kim a fost să îl viziteze pe Kanye în Wyoming”.

Săptămâna trecută, Kim Kardashian a mers să își viziteze soțul în Wyoming. Aceasta a fost prima dată când cei doi au putut să se vadă unul pe celălalt după controversatul miting politic al lui Kanye West din Carolina de Sud și după multele postări de pe Twitter ale rapper-ului despre Kim Kardashian și familia sa.

„Cuplul știe că are nevoie de timp de calitate petrecut împreună cu copiii lor și fără alte voci sau persoane din afară”, a povestit sursa. „Kim știe că timpul petrecut alături de familia lui îi va face bine lui Kanye”.

Kim Kardashian este dispusă să îi mai acorde o șansă lui Kanye West

Kim Kardashian este dispusă să îi mai dea o șansă lui Kanye West, asta după ce începuse să ia în considerare varianta divorțului, după întâlnirea cu soțul ei din Wyoming. O sursă a declarat pentru publicația People, citată de Elle, că soția lui Kanye West este dispusă să încerce să repare relația.

„După ce a venit din Cody, ea și Kanye West au început să vorbească mai mult. Crede că l-a atins cumva discuția de atunci”, spune sursa. „Înainte de asta, Kim era pregătită să termine cu tot. Dar Kanye pare să îi fi ascultat îngrijorările. I-a făcut câteva promisiuni. Kim încă mai vede divorțul ca pe o ultimă variantă. Încă n-au ajuns acolo”.

„Kanye i-a propus să meargă într-o excursie cu familia, iar Kim a fost de acord. Ea ar face orice să își salveze relația”, mai adaugă sursa. „E totuși destul de complicat. Kim ar vrea ca el să primească ajutorul de care are nevoie, dar el încă nu își dorește asta. Pur și simplu încearcă să le ia pe rând. Nu e sigură că mariajul poate fi salvat, dar e dispusă să încerce măcar pentru copii”.

Ultima oră
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)