Kim Kardashian și Kanye West sunt în prag de divorț: ”Au terminat”

Kim Kardashian și Kanye West sunt în prag de divorț: ”Au terminat”
Sursa Foto: Instagram

”Divorțul este iminent” pentru cuplul de la Hollywood, notează presa de peste Ocean.Se pare că vedeta a ajuns la

Surse: „Îl mențin discret, dar au terminat”

Kim Kardashian, vedeta unor reality show-uri foarte gustate de americani, și-a angajat deja un avocatspecializat în divorțuri.

„Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt în discuții de soluționare”, a declarat o sursă apropiată faimoasei actrițe.

La cei 40 de ani ai săi, Kim nu a fost văzută purtând verigheta, iar Kanye a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, în timpul sărbătorilor, în loc să cheltuiască bani cu familia Kardashian, criticată pentru sărbătorile extravagante.

„Kim a făcut-o special, astfel încât Kanye să meargă în Wyoming și să poată trăi vieți separate și să rezolve în liniște lucrurile pentru a se separa și a divorța. Au terminat ”, a mai spus sursa.

Presa străină mai arată că, deși Kim a făcut multe în trecut pentru a-l proteja și a-l ajuta pe Kanye să facă față luptei cu problemele de sănătate mintală, „acum acest divorț se întâmplă pentru că Kim a crescut foarte mult”.

„Este serioasă în privința examenului de barou și va deveni avocat, este serioasă în ceea ce privește campania de reformă a închisorilor. Între timp, Kanye vorbește despre candidatura la președinție, spune lucruri ciudate și s-a săturat de asta ”.

Kanye:„Încerc să divorțez de când Kim s-a întâlnit cu Meek”

O altă sursă indică faptulcă partenerul de viață al fotomodelului a devenit din ce în ce mai incomodat și iritat de viața vedetei emisiunilor de tip reality de realitate a lui Kardashians.

„El nu vrea nimic de-a face cu ei”.

În urmă cu câteva luni, Kanye West a făcut unele dezvăluiri în ceea ce privește relația lui cu actrița de la Holllywood.

„Încerc să divorțez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru„ reforma închisorilor”, a scris Kanye, parând să facă referire la un summit al justiției penale la care au participat Kim și rapperul Meek Mill în noiembrie 2018.

Ultima oră
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)