Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară! Actrița a postat prima fotografie cu fiica sa

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară! Actrița a postat prima fotografie cu fiica sa
Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară. Actrița a postat prima fotografie cu fiica sa. Sursa Foto: Instagram/@ lauracosoi

Veste mare pentru fanii Laurei Cosoi. Faimoasa actriță a născut în ziua de joi, 23 iunie, cel de-al treilea copil al ei și al soțului ei, Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi, mama pentru a treia oară

Laura Cosoi a vorbit în nenumărate rânduri despre dorința de a mai aduce pe lume încă un copil. De Crăciun, visul actriței s-a împlinit, așa că le-a dat marea veste celor care o urmăresc.

Astăzi a născut natural pentru a treia oară, la Spitalul Medicover din București. Aceasta a adus-o pe lume pe bebelușa ei, care va purta numele Lara, după cum a anunțat chiar vedeta pe rețelele sociale.

Lara 🤍

Multumim, Doamne ”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu ceva vreme, actrița povestea că are de gând să le ofere fetițelor sale o surioară sau un frățior, pentru că visul ei este acela de a avea o familie numeroasă.

La un moment dat, îi ziceam lui Cosmin: «Măi, dar noi ne mai dorim un copil în tot haosul ăsta?». Noi simțim că ar mai intra un pui mic, știi? Pentru că au plecat fetele, la grădiniță, la creșă… E casa goală”, declara Laura Cosoi acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV.

View this post on Instagram

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Urmăriți B1TV.ro și pe