Laura Cosoi, veste mare de Crăciun. Actrița este însărcinată pentru a treia oară

Veste mare în familia Laurei Cosoi, chiar în ziua de Crăciun. Actrița a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Chiar dacă vedeta  și soțul ei își doreau un fiu, vor avea încă o fetiță.

„În acest moment brațele noastre devin si mai încăpătoare, sufletul si mai plin, emoțiile si mai copleșitoare, caci in lumea asta a noastră mai așteptăm o fetita, o surioara pentru Rita si Vera. Ce dar minunat este viata, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de cate ori le privim, cât de mare si de bun este Dumnezeu cu noi…!”, a anunțat Laura Cosoi într-un mesaj postat pe pagina Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Cine are grijă de copiii Laurei Cosoi?

Cu două fetițe mici și o carieră de succes, programul Laurei Cosoi este foarte aglomerat, însă actrița se declara o femeie împlinită. Soțul ei, Cosmin Curticăpean este foarte implicat în viața de familie, la fel și mama lui.

Laura și soacra ei au o relație foarte apropiată și, potrivit dezvăluirilor vedetei, chiar mama soacră ar fi insistat că tânărul cuplu să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

„Copiii sunt foarte cuminți, amândouă fetitele, nu au plâns, drept urmare Rita ne-a încurajat sa avem al doilea copil. Al doilea ne încurajează sa îl avem pe al treilea…Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeți în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult”, a declarat Laura Cosoi, înainte ca cea de-a treia sarcină să fie confirmată, în cadrul unei emisiuni de la ProTV, potrivit viva.ro.

Cine este soțul Laurei Cosoi?

Laura Cosoi, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită de șase ani cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru Click, că îl cunoaște pe soțul său de 18 ani, însă formează un cuplu de 9 ani și de 6 ani sunt căsătoriți. Aceasta consideră că au nimerit unul în viața celuilalt la timpul potrivit și ”suntem o echipă, parteneri, suntem soț și soție”.

Actrița și Cosmin Curicăpean s-au căsătorit în 2015, după trei ani de relație. Afaceristul duce o viață discretă și departe de lumina reflectoarelor, însoțind-o pe frumoasa actriță doar la anumite evenimente sau apărând uneori pe rețelele sociale alături de ea.

Bărbatul este un afaceritst ce deține firme profitabile în mai multe orașe din țară. Cei doi au început o relație după ce blondina s-a despărțit de Smiley, dar ea și Cosmin se cunoșteanu încă din copilărie, după cum scrie Adevărul. Originar din Târgu – Mureș, el a explicat în trecut că ar prefera să își țină viața privată ascunsă, alegând un stil mult mai discret și lăsându-și soția să strălucească în lumina reflectoarelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe