Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina. Actrița și-a arătat burtica și a vorbit despre emoțiile care o încearcă (GALERIE FOTO)

Foto: Laura Cosoi / Instagram

Laura Cosoi a intrat în cea de-a opta lună de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să își strângă în brațe cea de-a doua fetiță. Actrița și-a arătat mândră burtica și mărturisit că este împăcată cu schimbările pe care le-a suferit corpul ei în perioada sarcinii, dar și că se bucură de aceaste momente unice.

Am un bebelus foarte activ, care da ritmul vietii noastre…. si ce bine este! O sa-mi lipseasca mult perioada aceasta si dansul ei din burtica„, a scris vedeta pe Instagram.

Laura Cosoi urmează să nască cea de-a doua fetiță în august

Vedeta are emoții pentru nașterea care va avea locîn luna august și care speră să fie pe cale naturală.

„Urmează să nasc în luna august, dar nu stiu exact când. Dacă mă ajută Bunul Dumnezeu, va fi tot o naştere naturală, aşa că nu stiu data exactă. Bineînţeles, am emoţii, dar îmi place foarte mult perioada aceasta. Îmi place să fiu însărcinată, mă încântă tot ce simt şi mă bucur foarte mult de fiecare zi, cu atât mai mult cu cât perioada sarcinii se apropie de final. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută cu Rita şi cu surioara cea mica, aşa cum obişnuim noi să îi spunem”, a povestit Laura Cosoi.

Laura Cosoi consideră o binecuvântare faptul că fiica ei, Rita, va avea o surioară

Laura Cosoi deja compară cele două sarcini și încercă să facă experiența una de neuitat și pentru fetița ei mai mare, Rita, care crede ea, va avea o prietenă pentru toată viața.

În urma cu 2 ani, cam pe la aceasta ora, am avut primele semne care anuntau nasterea Ritei. Eram relaxata, si linistita pe terasa casei inundata in parfum de tei. Aveam in brate un bol cu cirese si incercam sa monitorizez contractiile. In dimineata zilei de 11 iunie, la 5.35 am devenit mama pentru prima oara. Rita a venit pe lume, pe cale naturala, cu o privire plina de incredere si lumina. Orice proiectie ti-ai face, experienta in sine depaseste imaginatia. Au trecut doi ani de la prima noastra intalnire si nu ne mai saturam sa descoperim lumea prin ochii ei!
Acum suntem in asteptarea surioarei si nu exista zi fara ca Rita sa nu vorbeasca cu cea mica din burtica. Stim ca cel mai frumos cadou pe care puteam sa i-l oferim Ritei este faptul ca va fi surioara mare. Si este unul pentru toata viata!
In casa miroase a blat de tort copt, la care lucreaza Cosmin de cateva ore si in bratele mele doarme Rita. Resimt si surioara in burtica care pare ca nu are somn…si ce bine este sa ai lumea toata atat de aproape”, s-a confesat actrița.

Cine este soțul Laurei Cosoi

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de 8 ani și și-au unit destinele în 2015. Cosmin este originar din Targu Muresși are afaceri în domaniul comunicatiiloratât în România cât și în străinătate.
Chiar dacă viața ei este destul de agitată, Laura a povestit că soțul ei este foarte înțelegător și grijuliuși că face orice ca să petreacă timp împreună.

„Am nevoie de răsfăț și Cosmin mă răsfață. E un om bun și cald, e foarte potrivit pentru mine. El știe când sunt aglomerată și are grijă. Dar mă răsfață în general, nu numai când am eu proiecte solicitante. Pregătește micul dejun, mi-aduce cafeaua (…) Nu plec foarte des prin țară, dar el înțelege de fiecare dată, e ok cu asta. Își pune și el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată și nu e ca și cum ar sta acasă și m-ar aștepta pe mine. Când simțim că nu am petrecut suficient timp împreună vine și el cu mine”, spune Laura.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe