Laurențiu Duță, amendat de Poliție! Ce a încălcat cântărețul de la 3 Sud-Est: „Nu văd nicio tragedie”

Laurențiu Duță, amendat de Poliție! Ce a încălcat cântărețul de la 3 Sud-Est: „Nu văd nicio tragedie”
Foto: Instagram

Celebrul cântăreț constănțean Laurențiu Duță a avut ghinionul de a fi prins de Poliția din orașul său încălcând legea.

Laurențiu Duță, artistul de la 3 Sud Est, a fost amendat de polițiștii din Constanța, în urma unei acțiuni rutiere. Cântărețul a condus fără acte și a depășit limita vitezei legale.

După ce a apăsat prea mult pe pedala de accelerație și a depășit limita legală de viteză, Laurențiu Duță și-a uitat și actele acasă, astfel că a primit o amendă în valoare de 1.450 lei.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Laurentiu Duta (@laurentiuduta)

Primele declarații ale lui Laurențiu Duță după ce a fost amendat

Astăzi, 21 septembrie, Laurențiu Duță a fost amendat în Constanța, cu suma de 1.450 lei, după ce a condus fără să aibă actele la el și a depășit viteza legală. Oamenii legii susțin că Laurențiu Duță își conducea mașina electrică cu o viteză de 82 de kilometri pe oră, în loc de 60 de kilometri, viteza legală, notează ziarulconstanta.ro.

„Am depășit viteza legală cu 20 de km/h. Am luat 3 puncte din câte știu și o amendă de 1450 de lei. Cu toții mai depășim viteza, dacă mergeam cu 100 și ceva la oră înțelegeam că e un dezastru, dar sunt doar 20 de km, cred că oricine poate să depășească.

Nu văd nicio tragedie. S-a întâmplat în Mamaia, unde drumul este cu trei benzi pe sens, acum în extrasezon drumul este mai lejer, iar majoritatea merg cu 70-80 km/h. Erau mai multe mașini oprite, majoritatea merg cu viteza aceasta că e drumul liber”, a spus Laurențiu Duță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cântărețul a condus fără permis la el

Cum un ghinion nu vine niciodată singur, artistul nu a avut nici permisul la el în momentul în care a fost oprit de oamenii legii, astfel că și din acest motiv amenda pe care a primit-o a fost mai mare.

Artistul a menționat că a avut talonul mașinii în torpedeu, dar acest fapt nu te scapă de amendă. De asemenea, el a spus că de acum și-a învățat lecția și va fi cu permisul lângă el.

„N-am avut permisul, dar am găsit în torpedou talonul, dar chiar și așa, dacă n-am avut permis se amendează. Permisul de obicei îl țin în portmoneu, dar nu l-am avut la mine, o să-l pun de acum în torpedo”, a adăugat cântărețul.

Urmăriți B1TV.ro și pe