Laurențiu Duță anunță că Mihai Budeanu a depășit perioada critică, iar starea lui se îmbunătățeșete de la o zi la alta

Laurențiu Duță anunță că Mihai Budeanu a depășit perioada critică, iar starea lui se îmbunătățeșete de la o zi la alta

Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, se simte mai bine după ce în urmă cu aproximativ 10 zile a fost spitalizat în stare gravă, fiind infectat cu COVID-19.Vestea a fost dată de colegul lui de scenă și bunul său prieten, Laurențiu Duță.

„Starea lui Mihai estemaibunădelao zi laaltădupăosăptămânafoartegrea, cumultstresșiemoțiila terapieintensivă. Pericolul a trecut iar acumurmeazăoperioadade recuperare. A venit timpulsămulțumimmedicilorcarei-au salvatviațălui Mihai”, a scris cântărețul pe Facebook.

Laurențiu Duță le-a mulțumit medicilor care i-au salvat viața bunului său prieten și partener de scenă.

Mihai Budeanu a fost internat în stare gravă

Mihai Budeanu a fost testat pozitiv cu COVID-19în urmă cu mai bine de o săptămână, iar în urma complicațiilor a ajuns la spital, unde medicii au constat că viața îi este pusă în pericol și au decis să-l internezela Terapie Intensivă.

Constănţeanul a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia,unul dintre cele şase spitale suport COVID-19 din judeţul Constanţa, dar ulterior, în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Se pare medicii i-au administrat plasmă solistului vocal, pentru a-i salva viața.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat la internare, pentruFocus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Urmăriți B1TV.ro și pe