Sărbătoare mare în casa solistului trupei 3Sud Est. Viorel Șipoș a devenit tată pentru a doua oară

Sărbătoare mare în casa solistului trupei 3SudEst. Foto: Facebook/Viorel Șipoș.

Viorel Șipoș e în culmea fericirii. Solistul trupei 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară.

Momente de fericire

Georgiana Șipoș, soția artistului, i-a născut un fiu. Cei doi se bucură de apariția juniorului. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„A star is a born”, a scris Viorel Șipoș pe rețelele de socializare. Urmăritorii l-au felicitat cu nașterea fiului și i-au lăsat mesaje emoționante.

Solistul trupei are 45 de ani și nu este obișnuit să vorbească mult despre viața personală. Bărbatul este mai rezervat atunci când vine vorba de cei dragi. Artistul se axează mai mult pe cariera muzicală și nu oferă mult detalii.

Citește și Madonna, ipostaze incendiare pe rețelele de socializare, la 63 de ani. Fanii: „Trebuie să te oprești”

Detalii mai puțin știute despre solistul trupei 3 Sud Est

Viorel și Georgiana Șipoș s-au căsătorit în 2017. Cei doi mai cresc o fiică. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele soției și trăiește o poveste de dragoste alături de cea care i-a dăruit doi copii.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a povestit Laurențiu Duță, colegul artistului, despre nunta cuplului pentru Antena Stars.

Viorel Șipoș nu prea postează imagini cu soția sa. Interpretul nu vorbește despre viața privată. Artistul nu face excepții nici atunci când este invitat la emisiuni TV. Se pare că solistul trupei 3 Sud Est nu vrea ca viața de familie să fie mediatizată.

Citește și De ce nu au rezistat căsniciile lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „A venit mai mult din partea doamnelor”