Laurențiu Reghecampf, despre prima întâlnire cu Corina Caciuc: „Am cunoscut-o la o petrecere, în urmă cu un an, doi”

Laurențiu Reghecampf, despre prima întâlnire cu Corina Caciuc: „Am cunoscut-o la o petrecere, în urmă cu un an, doi”
Laurențiu Reghecampf, despre prima întâlnire cu Corina Caciuc. Sursa: Captură Youtube/„Acasă La Măruță”.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre prima întâlnire cu Corina Caciuc. Despre despărțirea de Anamaria Prodan, antrenorul nu a dezvăluit până acum detalii, preferând discreția.

Se pare că Laurențiu și Corina s-au întâlnit întâmplător, la o petrecere, în urmă cu un an sau doi, moment în care au început să vorbească, potrivit viva.ro.

Laurențiu și Corina, întâlnire la o petrecere

Antrenorul a dezvăluit că a văzut-o prima oara pe Corina Caciuc la un eveniment. Aceasta i-a atras atenția încă de la început, așa că a luat legătura cu ea pentru a o cunoaște cu adevărat.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere. Dar nu direct, doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura şi să o cunosc cu adevărat. S-a întâmplat în urmă cu un an, doi. Nici nu cred că este important şi nu cred că interesează pe nimeni exact cum ai cunoscut pe cineva”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a mai dezvăluit că e fericit și că așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a baiatului lor.

„Important este ce simţi pentru persoana respectivă şi ce se întâmplă de acum în colo. Sunt foarte fericit! O iubesc, o să avem un băiat împreună, adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă”, a adăugat el.

Anamaria Prodan e „plină de ură, de răutate, de mojicie”

Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre relația cu Anamaria Prodan, susținând că e „plină de ură, de răutate, de mojicie și vorbește foarte urât”. Antrenorul e de părere că felul în care se comportă acum impresara de fotbal va avea repercusiuni asupra viitorului lui Bebeto, fiul pe care îl au împreună.

E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care la un moment dat îi vor dăuna lui Bebe. Ce treabă are ea cu Corina (actuala lui iubită)? Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea”, a spus Reghecampf.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:43 - 25 de persoane reținute pentru un presupus complot de extremă dreapta pentru răsturnarea statului german. Au fost efectuate arestări și în Austria, și în Italia
11:40 - O tânără mămică a avut parte de șocul vieții sale după ce a născut. Totul s-a întâmplat de Sfântul Nicolae
11:33 - Sărbători fără colindători? Orașul în care cei care pleacă la colindat riscă amenzi cuprinse între 200 și 1.000 de lei
11:21 - Reacția lui Culiță Sterp la apariția informațiilor conform cărora ar fi omorât un om: „M-ați făcut criminal, asta nu o să rămână așa”. Ce măsuri va lua artistul
11:20 - Surse: România insistă pentru un vot pe aderarea la Schengen în Consiliul Justiție și Afaceri Interne. Țara noastră ar putea fi primită în ciuda opoziției manifestate de Austria, într-o premieră istorică (VIDEO)
11:13 - Cine e Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday. Detalii pe care nu le știai despre ea
10:59 - Antonio Guterres (ONU): Omenirea a devenit o armă de extincție în masă. Lăsând la o parte visurile iluzorii ale miliardarilor, nu există o Planetă B / Canada cere o țintă de 30% pentru conservarea naturii
10:55 - Poștașii din Vaslui se modernizează. Pensia vine mai rapid pe biciclete electrice
10:48 - Sezonul doi al serialului „Wednesday” de pe Netflix a fost anunțat și va avea premiera în anul 2024
10:45 - Alertă la Vama Siret: elemente de muniție și substanțe dopante cu grad de mare risc au fost descoperite într-un microbuz care intra în România