Lidia Buble, mărturisiri în lacrimi pe Instagram: „A fost pentru prima dată când am simțit că mor”

Lidia Buble, mărturisiri în lacrimi pe Instagram: „A fost pentru prima dată când am simțit că mor”
Captură Video: Lidia Buble - Instagram

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram, în timp ce le vorbea fanilor ei despre Bubbly, cățelul ei, care a murit din cauza unor grave probleme de sănătate. „În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă…”, a spus cântăreața.

Lidia Buble suferă după moartea cățelului ei, Bubbly

„Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmulețul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el”, a susținut Lidia Buble, potrivit Libertatea.

Cățelul suferea de pancreatită, dar avea probleme și la rinichi, și la inimă. Artista a făcut tot ce a putut pentru a-l ajuta, dar eforturile au fost zadarnice.

„L-am trimis de urgență la doctor cu un prieten. Când m-am dus să îl iau, doctorii mi-au zis că este deshidratat, că nu au putut să îi ia sânge, i-au făcut câteva perfuzii să îl pună pe picioare. Mi-au zis să revin următoarea zi să vadă dacă se poate lua sânge. Asta s-a și întâmplat, iar analizele au ieșit bine. Mi l-au dat acasă. Mi se părea că se simtre din ce în ce mai rău. Se transformase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce”, a mai spus fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe