Liliana Mocanu și fiica ei, infectate cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți nu este vaccinată: Nu pot dormi, mă dor toate

Liliana Mocanu și fiica ei, infectate cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți nu este vaccinată: Nu pot dormi, mă dor toate
Liliana Mocanu o interpretează pe soția lui Firicel în serialul Las Fierbinți / Foto: Facebook / Liliana Mocanu

Liliana Mocanu, actrița din Las Fierbinți a fost infectată cu COVID-19. Totodată, prima care a făcut virusul a fost fiica ei, după cum a povestit chiar ea vedeta, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Soția lui Firicel din Las Fierbinți a povestit în emisiunea de la Pro TV faptul că este răpusă de boală și că aștepta o salvare de foarte mult timp. Actrița a recunoscut că nu se simte deloc bine din cauza bolii și că este nevaccinată.

Liliana Mocanu, din Las Fierbinți, are COVID-19

Din păcate, lista vedetelor care se infectează cu SARS-CoV-2 este din ce în ce mai mare. Actrița Liliana Mocanu a început să se simtă rău de sâmbătă trecută, iar atunci a chemat salvarea. După patru ore în care a așteptat ambulanță, a ajuns la Matei Balș, acolo unde a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Liliana Mocanu nu are o formă foarte ușoară a bolii. Ea a mărturisit, în emisiunea lui Măruță că nu se simte deloc bine și își dorește doar ca totul să treacă cât mai repede. Mai mult decât atât, actrița a dezvăluit că de mai bine de o zi așteaptă salvarea, pentru a vedea în ce stare este și fiica ei.

Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit salvarea după 4 ore şi jumătate (…) se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate”, a povestit ea, la Pro TV.

Situație critică în familia actriței din Las Fierbinți

Actrița din serialul de la Pro TV a mărturisit că aștepta salvarea de mai bine de o zi, ca fiica sa să ajungă la spital și să fie testată.

„Sperăm să vină o salvare mai rapid, ca să o testeze şi pe Ana (n.r. fiica ei). Din păcate, sunt foarte solicitate, la alţii au venit şi după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline şi e pe bune. Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin şi e grav. Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine”, a declarat actrița.