Cum îl cheamă pe Lino Golden. Acesta este numele real al fiului „adoptiv” al lui Alex Velea

Cum îl cheamă pe Lino Golden. Acesta este numele real al fiului „adoptiv” al lui Alex Velea
FOTO: Facebook: Alex Velea

„Fiul adoptiv” al lui Alex este cunoscut drept Lino Golden, artistul care reușete să strângă milioane de vizualizări la piesle lansate pe YouTube. Puțini sunt însă cei care știu care este numele real al acestuia, sau al lui Mario Fresh.

Celebru în rândul tinerilor, Lino Golden a reușit să își construiacă până acum o adevărată carieră în muzica trap din România. Băiatul în vârstă de 22 de ani se ocupă de vloggind, pe lângă muzică și își ține fanii la curent cu fiecare din activitățile sale pe conturile personale de socializare.

Cine este Lino Golden și colaborarea cu Alex Velea

Tânărul în vârstă de 22 de ani s-a născut la Brașov, însă s-a mutat în București pentru a-și urma visul și a-și construi o carieră în muzică. Lino este unul dintre „băieții adoptivi” ai lui Alex Velea. Alături de Mario Fresh, Lino s-a bucurat de lecțiile de viață și îndrumarea primite de la Velea, fiind considerat astzăi de către presa tabloidă mentorul său.

Talentul său muzical a fost descoperit încă de la vârsta de 6 ani, când a început să cânte la violoncel. A urmat apoi pianul, iar după ar fi descoperit că este pasionat de scris versuri. Hit-ul „Panamera” a fost cel care i-a adus succesul, piesa depășit 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Interpretul face parte în prezent din echipa Golden Boy Society. Fanii l-au putut urmări anul acesta și în emisiunea Survivor, de la Kanal D.

Lino Golden, numele real al artistului

Pe scenă și în fața publicului „băiatul” lui Velea s-a prezentat drept Lino Golden. În realitate însă, tânărul artist trap se numește Radu Cârstea, relatează Ciao.ro.

În prezent, Radu pe numele său este o adevărată vedetă în industria muzicală autohtonă, cunoscut mai ales în rândul tinerilor. Cea mai recentă colaborare a artistului, alături de Jador a reușit să depășească pragul de 30 de milioane de vizualizări pe YouTube, de la lansarea din luna martie.

Un artist foarte concentrat pe succes, Lino se pare că reușește să lanseze întotdeauna piese care să stârnească interesul publicului. Despre tânărul în vârstă de 22 de ani am putea spune că a reușit să cunoscă succesul, iar acum se poate bucura de avantajele unei cariere în muzică. Mai mult decât atât, Lino investește bani crei și în poftele pe care și le satisface, pentru că recent a achiziționat o mașină de 55.000 de euro, relatează Ciao.ro. Este vorba despre o mașină sport C Cabrio, Mercedes pe care aritstul a mărturisit că a cumpărat-o pe loc, după ce a condus-o.

Mario Fresh, care este numele real al artistului

Pe lângă Lino, Velea mai are un „fiu” pe cunoscutul Mario Fresh. Artistul este iubitul Alexiei Eram și face parte, la rândul dău din Golden Boy Society.

Artistul piesei „Solo”, s-a prezentat în fața publicului drept Mario Fresh, nume care l-a ajutat să găsească succesul în muzică, împreună cu talentul său. Dacă Lino a ales un nume de scenă total diferit, pseudonimul iubiului Alexiei Eram nu este cu mult diferit de realitate. În buletin, Mario Fresh se numește Mari Gălățanu, iar fanii au avut șansa să îl urmărească alături de Velea în ultimul sezon din Asia Express.

Pe lângă cei doi tineri pe care Velea i-a îndrumat pe plan profesional și pe care îi consideră „băieții lui”, mai are doi copii din relația cu Antonia. El și frumoasa artistă au împreună tot doi băieți, pe Akim și pe Dominik.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:14 - O fată de 17 ani din Teleorman a fost dezbrăcată şi pipăită de ambulanțierul care a venit să o ajute. Mama ei a sesizat poliția
09:07 - Sursele eoliene și solare au generat mai multă electricitate în UE decât gazele naturale. Ember Energy: „Europa a evitat ce era mai rău din criza energetică”
09:04 - Mai bine de jumătate dintre românii din țară sunt inactivi profesional. Doar 16% din populație are studii superioare
08:58 - Coreea de Sud și Statele Unite au răspuns la amenințările Coreei de Nord cu efectuarea unor operațiuni aeriene / A fost folosit un bombardier strategic american și avioane de luptă furtive
08:43 - Arabia Saudită ar fi de acord cu intrarea Rusiei în Confederația Asiatică de Fotbal. Rușii nu exclud o eventuală aderare la AFC
08:41 - Cel care a dus prăjiturile cu marijuana la petrecerea de la Râmnicu Vâlcea a spus că a ales acest cadou pentru că nu a avut bani pentru a cumpăra sărbătoritului un parfum
08:34 - Care este motivul extinderii pestei porcine / Petre Daea: „Este de neconceput să oprim creşterea porcilor în gospodăriile populaţiei”
08:32 - Mirela Vaida, despre educația pe care o oferă celor trei copii: „I-am învățat întotdeauna să aibă o viață absolut normală, să se comporte ca orice alt copil”
08:28 - Un fost angajat al Facebook acuză aplicația că descarcă în mod intenționat bateriile telefoanelor utilizatorilor
08:26 - Rusia pregătește o ofensivă majoră pentru a marca împlinirea a un an de la lansarea războiului, avertizează Ucraina