Lino Golden, urare inedită din partea iubitei de ziua lui de naștere. Tânăra a postat o fotografie incendiară cu ei doi

Lino Golden, urare inedită din partea iubitei de ziua lui de naștere. Tânăra a postat o fotografie incendiară cu ei doi
Lino Golden a împlinit 25 de ani, iar Delia, iubita lui, a ținut să îi transmită un mesaj în mediul online, sursă foto: captură YT

Lino Golden a împlinit 25 de ani și a primit o urare inedită din partea iubitei lui. Cei doi amorezi formează un cuplu mai nonconformist și se postează mai mereu în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare. Asta s-a întâmplat și acum, iar cea care a publicat imaginea a fost chiar Delia, iubita artistului.

Ce i-a transmis tânăra, dar și cum s-au afișat cei doi

Lino Golden se pare că și-a găsit fericirea în brațele unei tinere focoase care atrage mereu toate privirile. Cei doi sunt împreună de doar câteva luni, iar artistul este mai îndrăgostit ca niciodată și nu se sfiește să arate acest lucru în public.

Cu ocazia zilei sale de naștere, tânăra i-a transmis o urare inedită, însoțită de o fotografie care ar fi trebuit să rămână privată.

View this post on Instagram

A post shared by Lino (@linogolden)


Lino Golden a împlinit 25 de ani, iar Delia, iubita lui, a ținut să îi transmită un mesaj în mediul online. Cei doi sunt împreună de doare câteva luni, iar aceasta este prima onomastică pe care o petrec împreună.

Tânăra i-a urat artistului multe fericire și a mărturisit că de mult aștepta să îi ureze ”La mulți ani” celi care o face fericită în fiecare zi.

De asemenea, ea a publicat o forografie cu ei în care ea este goală de la mijloc în sus, iar Lino este în spatele ei acoperindu-i sânii cu mâna.

”La mulți ani, soțiorule ✨ Am așteptat atât de mult să-ți urez la mulți ani, cel mai bun prieten al meu, iar acum acea zi a sosit în sfârșit! Să ai o zi cu adevărat minunată plină de toată fericirea pe care o merită inima ta! Te iubesc pentru totdeauna ❤️”, a scris iubita lui Lino Golden pe rețelele de socializare.

Lino Golden și-a sărbătorit aseară ziua de naștere alătrui de cei apropiați lui. De datat aceasta nu a ales un club de fițe din Capitală, ci a stst acasă, acolo unde și-a chemat prietenii și au chefuit împreună până în zorii zilei.

Urmăriți B1TV.ro și pe