Loredana Groza, luată în râs de un mare nume al muzicii: „Absurdă și comică” (VIDEO)

Loredana Groza, luată în râs de un mare nume al muzicii: „Absurdă și comică (VIDEO)
Loredana Groza

La 51 de ani, Loredana Groza este de nerecunoscut. În ultimii ani a trecut prin mai multe schimbări fizice semnificative, iar din punct de vedere artistic, a semnat colaborări la care puțini melomani s-ar și așteptat.

Criticată pentru operațiile estetice și colaborările cu maneliștii, Loredana Groza a intrat și în colimatorul celebrului pianist, compozitor și solist vocal, Horia Moculescu. Potrivit muzicianului în vârstă de 84 de ani, cântăreața a devenit „absurdă”.

„Nu ştiu dacă Loredana mai e sau nu o voce. Deocamdată, mi se pare mai degrabă absurdă şi comică. Nu cred că avea nevoie de aceste încercări, din ultima perioadă de timp. Nu ştiu încă ce i-au adus, în plus, faţă de ceea ce avea deja. Ea e genul de artist care a mai încercat şi altceva. Ne amintim cu toţii de etapa aceea din viaţa sa profesională, cu ‘Zaga, zaga'”, a declarat Horia Moculescu pentru Impact.ro.

Horia Moculescu: „Într-o bună zi, melodia pură va reveni la modă”

În opinia lui Horia Moculescu, muzica românească s-a degradat puternic, dar păstrează speranța că în cele din urmă, își va reveni.

„Am speranţa că în muzică se va repeta aceeaşi ciclicitate care se întâlneşte şi în societate şi în viaţa de zi cu zi. Aşadar, într-o bună zi, melodia pură va reveni la modă. Chiar dacă va fi mai fistichie, mai dezbrăcată sau mai îmbrăcată, sigur va reveni!”, a mai transmis compozitorul.

În rândul publicului tânăr, Horia Moculescu a fost vizibil prin intermediul colaborării cu Guess Who.