Loredana Groza, pusă la zid de fani: „Degeaba ne străduim să arătăm bine, dacă la etaj s-a luat lumina!“. De la ce a pornit cearta (GALERIE FOTO)

Foto: Loredana Groza / Facebook

Loredana Groza a fost luată la rost de unii internauți din cauza unei descrieri atribuite unei poze. Nici artista nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să dea o replică.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Loredana Groza, criticată de fani pe internet

Loredana a părut să anunțe, prin intermediul unei poze pe Facebook, titlul noii sale piese: „Lacrimi albe pe retină“. Însă unii internauți s-au grăbit să-i reproșeze că încurcă retina cu corneea.

„Aceea e cornee… nu retină. Iar ceea ce ați postat se numește iris… Degeaba ne străduim să arătăm bine, dacă la etaj s-a luat lumina!“, i-a scris o femeie.

Replica artistei a venit imediat: „E o metaforă doamna Timofte, nu vă panicați”.

„Nu mă panichez de felul meu, doamna Groza. Problema e că lacrimile curg pe cornee, cu sau fără metaforă, asta una. Iar a doua, din câte știu eu, lacrimile sunt transparente. Iar dacă sunt albe… probabil sunt altfel de lacrimi…“, i-a răspuns femeia.

Diana Munteanu și Gabriela Prisăcariu, taxate și ele de fani

Recent, și Diana Munteanu a fost taxată de fani, de data aceasta pentru silueta ei. Unii i-au reproșat că a devenit mult prea slabă: „Păcat de tine, erai faină!”

Iar Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost criticată pentru că s-a lăudat cu silueta după naștere: „Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil”.

Urmăriți B1TV.ro și pe