Lou Cutell, celebrul actor din „Seinfeld” și „Anatomia lui Grey” a murit. Cauzele decesului sunt misterioase (VIDEO)

Lou Cutell, celebrul actor din „Seinfeld” și „Anatomia lui Grey” a murit. Cauzele decesului sunt misterioase (VIDEO)
Foto: Nypost.com

Este doliu în lumea cinematografică de la Hollywood, după ce actorul Lou Cutell s-a stins din viață. Vedeta din „Seinfeld” și „Anatomia lui Grey” a murit la vârsta de 91 de ani, iar cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Anunțul decesului a fost făcut de un apropiat al actorului, pe contul de Facebook. Acesta a ținut să îi respecte intimitatea starului, iar cauza morții nu a fost dezvăluită în mediul online.

Actorul din Sienfeld și Anatomica lui Grey a murit la vârsta de 91 de ani

Cel care a dat vestea a fost chiar Mark Furman, care a transmis un mesaj emoționant, alături de o fotografie a actorului, pe contul său de Facebook.

„După 91 de ani și o viață fabuloasă, prietenul meu Lou Cutell s-a dus acasă”, a scris Furman pe rețelele sociale.

Lou Cutell s-a bucurat de o carieră fabuloasă pe marele ecran

Starul din Sienfeld s-a bucurat de o carieră impresionantă în lumea filmului, cu roluri de succes atât pe marele ecran, cât și în serialele de televiziune.

Lou Cutell a debutat pe Broadway în urmă cu 60 de ani. La scurt timp, actorul s-a mutat în California, acolo unde a cunoscut și succesul. A absolvit Universitatea din California, iar unul dintre primele cele mai importante roluri a fost cel din 1964, din The Dick Van Dyke Show.

Au urmat producții de succes, cunoscute de toată lumea, precum The Mary Tyler Moore Show, Starsky and Hutch, Kojak, Newhart.

În 1995, Cutell a jucat în Frankenstein Meets the Space Monster, alături de James Karen și Marilyn Hanold.

În 2005, actorul a apărut în comedia Spărgătorii de nunți, în rolul evreului bătrân.

Rolul lui dr. Howard Cooperman și serialul Seinfeld

În 1995, Lou cutell l-a interpretat pe dr. Howard Cooperman, din serialul Seinfield. Producția creată de Larry David și Jerry Seinfeld.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană