Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)

Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)
Foto: captură YouTube / Lucian Viziru

Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital, din cauza unor probleme de sănătate pe care le are. Recent, el a primit și diagnosticul final din partea medicilor, în urma unui RMN.

După ce a acuzat mai multe dureri în piept și s-a confruntat cu o serie de probleme la inimă, Lucian Viziru a ajuns internat în spital, chiar la trecerea dintre ani. Actorul a fost consultat de medici și a realizat mai multe de investigații, iar într-un final a primit diagnosticul final.

Ce diagnostic a primit Lucian Viziru

Recent, actorul român a postat un clip pe YouTube, în care îi anunța pe fani că a primit diagnosticul din partea medicilor, după un RMN și o serie de analize.

În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine, dar în special bărbații tineri și sportivi. La capitolul sportiv mă încadrez, la capitolul tânăr… Hm, sunt trecut de 40 (…) Efectele secundare ale vaccinului, care să zicem că sunt similare cu această miocardită, apar la 14-15 zile, dacă ar fi fost să fie așa, nu la 4, 5 luni”a povestit Lucian Viziru.

Lucian Viziru, rugăminte pentru fani, după ce a fost internat în spital

Actorul i-a rugat pe fanii internauți să își păstreze opiniile pentru ei și să îi respecte intimitatea. El a precizat, pentru toți „curioșii” din mediul online că vaccinul nu are nicio legătură cu boala de care el suferă.

Degeaba ați făcut voi pe deștepții și sunteți plini de sfaturi. Țineți-vă părerile pentru voi. E o rugăminte. Nu vă mai dați cu părerea decât dacă știți că vă duce capul. Nu are nicio legătură vaccinul cu problema mea (..) Au fost și foarte mulți care mi-au urat „însănătoșire grabnică” și vă mulțumesc foarte mult”, a transmis Lucian Viziru, pe YouTube.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:15 - Adrian Chesnoiu, despre proiectul de OUG: Este foarte important să știm care sunt stocurile de alimente pe care le are România, să putem profita de anumite oportunități. Baza de date, confidențială (VIDEO)
15:13 - Înalții oficiali germani vor vizita România: „Dorim să continuăm să ne conectăm la nivel european… ”
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)