Mădălina Ghenea, apariţie FABULOASĂ la Festivalul de la Veneţia. Uite în ce rochiță a pășit pe covorul roșu! (FOTO)

Mădălina Ghenea a avut o apariție răvășitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Prezentă la premiera filmului Amants, actrița româncă a atras toate privirile cu rochița ei roșie și decolteul generos.

Mădălina Ghenea a atras toate privirile pe covorul roșu purtând o rochie decoltată și cu paiete, semnată Zuhair Murad, dar și bijuterii spectaculoase.

Nu este prima dată cândMădălina Gheneaparticipă la Festivalul de Film de la Veneția, românca reușind de fiecare dată să impresioneze cu prezența ei sexy.

La eveniment au participat nume mari ale cinematografiei internaționale, precumCate Blanchett (președinta juriului de la Festivalul de Film de la Veneția 2020) sau actrița Stacy Martin, cunoscută pentru rolul dinNymphomaniacși care are rolul principal din peliculaAmants.

Cea de-a 77-a ediție a festivalului de la Veneţia, desfăşurat în perioada 2-12 septembrie, este unul dintre primele evenimente culturale majore care au loc în Europa de la izbucnirea pandemiei. Evenimentul cinematografic se desfăşoară cu mai puține vedete de la Hollywood, iar proiecțiile sunt realizate cu respectarea distanţării fizice pentru spectatori. De asemenea, purtarea măștilor este obligatorie în incinte.

2020 a însemnat pentru Mădalina Ghenea șiprimul rol într-un lungmetraj românesc, „Urma”, în regia lui Dorian Boguță.Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur și a fost selectat în competiția Spectrum la Cottbus.

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1987, în Slatina. La vârsta de 14 ani, a fost descoperită de designerul italian Gattinoni. Și-a început cariera în actorie în Italia și a devenit celebră în anul 2010. A jucat în filme ca „I soliti idioti: Il film” (2011), „Razza bastarda” (2012), „Dom Hemingway” (2013), „Tinerete” (2015), „Zoolander 2” (2016), „All You Ever Wished For” (2018) și Urma (2019), precum și în serialul de televiziune „Familia Borgia” (2014).