Maia Morgenstern a trecut prin clipe teribile: „A fost complicat, am fost și agresată la propriu, și fizic, și scuipată, și zgâriată”

Maia Morgenstern a trecut prin clipe teribile. Foto: Facebook/Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate actrițe din lumea teatrului românesc. Vedeta se bucură de dragostea publicului și se implică în mai multe proiecte.

Dramele Maiei Morgenstern

Talentul actriței a fost apreciat chiar și de celebrul Mel Gibson. Femeia a interpretat rolul Maicii Domnului în pelicula „Passion of The Christ”. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

„Este absolut excepțională. Nu conta în ce scenă juca, era întotdeauna acolo, implicată la maxim”, spunea Mel Gibson despre  actrița din România.

Citește și Lady Panda și-a dat masca jos. Horia Brenciu: „Ești una dintre cele mai frumoase voci din țara asta”

Rolul interpretat de Maia Morgenstern a stârnit reaсții aprinse. Actrița a devenit faimoasă și peste hotare. Aceasta a reușit să-și construiască o carieră de invidiat, însă, în viața personală a avut mai multe dezamăgiri.

Citește și Soliștii trupei O-Zone se reunesc! Ce vor să facă vedetele anilor 2000

„Sunt bântuită de emoții și așa va fi, depind de percepția și de acceptarea celorlalți. Și-atunci ce am eu de făcut? Să mă pregătesc. Frica mi-a arătat care sunt zonele sensibile, vulnerabile, nepregătite, unde trebuie insistat, după părerea mea. Așa aș face eu, așa mi-a fost mie bine, așa m-am simțit apărată, pregătită, respectând pe cei care vin în fața mea. A fost complicat, am fost și agresată la propriu, și fizic, și scuipată, și zgâriată. Eu cred ca au fost furtuni, nedreptăți, lucruri, care m-au durut la fel de tare, poate mai mult”, a mărturisit Maia Morgenstern, în cadrul podcastului „Fain și Simplu”.

Clipe teribile în viața Maiei Morgenstern

Actrița a trecut și prin Covid-19. Acum o lună, aceasta a fost internată pentru o scurtă perioadă de timp.

Citește și  Adelina Pestrițu nu mai vrea să iasă din casă. Coronavirusul i-a schimbat viață

„Izbucneam în plâns; sau mai târziu, pufneam de-a dreptul jignită/plictisită când o auzeam vorbind așa. Nici nu concepeam asta, nici nu se punea problema. Mă enervam de-a dreptul. ‘Nu vreau să vă fiu o povară’ , repeta MAMA. Uneori șoptit, alteori scrâșnit. Îmi astupam urechile, nu puteam să aud sau să înțeleg așa ceva. Eram surdă. Între timp am mai înțeles unele lucruri. A trebuit să învăț să le accept și să le înțeleg. Cred că a venit rândul meu să spun: ‘Nu vreau să devin o povară!’. Și mai ales să acționez în consecință”,  scria Maia Morgenstern pe Facebook.