Lady Panda și-a dat masca jos. Horia Brenciu: „Ești una dintre cele mai frumoase voci din țara asta”

Lady Panda de la "Masked Singer Romania" a fost demascată! Foto: Facebook/Masked Singer Romania.

„Masked Singer Romania” este una dintre cele mai misterioase și captivante emisiuni din lumea televiziunii. În fiecare săptămână, telespectatorii încearcă să ghicească cine se ascunde sub măștile personajelor.

Misterul showului

Încă un concurent a fost demascat la „Masked Singer Romania”. Admiratorii showului au avut mai multe presupuneri, dar nimeni nu a reușit să ghicească cine cântă în costumul ursulețului. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Nu este nimic mai drăguț pe lumea asta decât o ursulică panda! Nu este de mirare că atunci când ies pe stradă, atrag imediat privirile și toată lumea este fermecată de apariția mea. Cine ar putea să nu o iubească pe jucăușa, durdulia, amuzanta ursulică Panda? Nu mă confundați cu un animăluț de companie. Pe cât sunt de sensibilă și de drăguță, pe atât de repede mă apucă pandaliile și îmi arăt colții. Sunt o fetiță panda emancipată, care este în trend cu moda, îmi plac lucrurile fine și chiar pun mare, mare preț pe look-ul meu. E foarte greu să te remarci, dar și să fii un exemplu de urmat’, spunea Lady Panda pe parcursul concursului.

Citește și Ilinca Vandici face dezvăluiri! Câți bani primesc concurentele de la „Bravo, ai stil”

Telespectatorii și juriul au așteptat cu sufletul la gură să afle numele adevărat al concurentului. Spre surprinderea juriului, celebra Lady Panda de la „Masked Singer” era Alina Eremia.

Cine se ascundea sub mască

Interpreta nu a vrut să părăsească platoul emisiunii. Vedeta a mărturisit că i-a plăcut să facă parte din acest show.

„Experiența a fost foarte frumoasă! Sunt tristă că plec… au fost niște zile foarte frumoase petrecute aici. Super atmosferă cum rar întâlnești într-un proiect’, a spus ea.

Horia Brenciu i-a spus că este una dintre cele mai frumoase voci din România. Vedeta nu a mai putut să facă fața emoțiilor. Tânăra a plâns pe scena showului.

„Sunt foarte mândru și mă bucur tare mult că ești una dintre cele mai frumoase voci din țara asta”, a exclamat prezentatorul showului.

Citește și Adio, burlăcie! Kanye West vrea să o întoarcă pe Kim Kardashian: „Dumnezeu aduce cuplul Kimye înapoi împreună”

Încă o demascare de milioane

Acum o săptămână, telespectatorii au aflat cine se ascunde sub măștile Gemenilor Dragoni. Personajele au reușit să cânte în zece ediții a concursului „Masked Singer”. Participanții au fost demascați de Horia Brenciu. Interpretul i-a ghicit identitatea.

Concurenții au interpretat melodia celebrei Jennifer Lopez. „Pa’Ti” fiind ultima piesă pe care a cântat-o în cadrul showului. Gemenii Dragoni au primit cele mai puține voturi din partea spectatorilor și au fost nevoiți să-și dezvăluie identitatea.

Citește și Adelina Pestrițu nu mai vrea să iasă din casă. Coronavirusul i-a schimbat viață

Se pare că Horia Brenciu a avut dreptate. Interpretul și-a dat seama cine se ascunde sub masca personajelor mitice. Cei doi și-au scos măștile. Astfel, publicul a aflat că cei care au cântat au fost Ecaterina Ladin și Mihai Rait, Dalida și Dorel din serialul „Las Fierbinți”.